Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
27-07-2013 / Blog rezidential
Apartamente noi in Baneasa- cele mai cautate ansambluri rezidentiale

Apartamente noi in Baneasa- cele mai cautate ansambluri rezidentialeDacă ești interesat de apartamente noi în Băneasa, trebuie să știi că printre cele mai căutate ansambluri rezidențiale sunt FeliCity și Greenfield Residence. De asemenea, Băneasa 1 (proiect în curs de finalizare) și North Lane Residence sunt alte ansambluri rezidențiale pentru care poți opta.

 

Apartamente noi Băneasa - FeliCity

 

Ansamblul rezidențial FeliCity se află la numai cinci minute de Pădurea Băneasa și de Grădina Zoologica. Locația foarte bună, apropiată și de marile centre comerciale din zonă, alături de prețurile apartamentelor noi si de facilitățile ansamblului recomandă FeliCity pentru oamenii care doresc să trăiască într-una dintre cele mai bune regiuni ale Bucureștiului.

 

În ansamblul rezidențial FeliCity puteți găsi apartamente noi, la prețuri foarte bune pentru zona Băneasa. Un apartament de 2 camere spațios, de 83 mp utili, costă 62.250 de euro. Apartamentele de 3 camere (101 mp utili) se vând pentru 73.800 euro, iar cele de 4 camere (114 mp utili), pentru 81.900 euro. Prețurile nu includ TVA. Toate apartamentele dispun de finisaje și dotări de calitate foarte bună.

 

Pe fiecare nivel sunt ampalsate doar trei apartamente noi, tocmai pentru a asigura locatarilor mai multă intimitate. De asemenea, clienții pot alege dintre tipuri de apartamente noi cu grădina sau terasă, de diferite dimensiuni.

 

Care sunt facilitățile ansamblului rezidențial din Băneasa, FeliCity? Cei care sunt interesați de apartamente noi în FeliCity trebuie să știe că vor avea la dispoziție terenuri de fotbal și baschet, spații verzi foarte întinse, parcări subterane sau locuri de joacă pentru cei mici. Ansamblul rezidențial este păzit 24 de ore din 24.

 

Apartamente noi Băneasa - Greenfield Residence

 

Aproape de Pădurea Băneasa se găsește și ansamblul rezidențial Greenfield. Aici, doritorii pot cumpăra garsoniere și apartamente noi în cartierele ansamblului: Blue, Onix, Quartz, Topaz și Rubin. Suprafețele acestor garsoniere și apartamente noi sunt cuprinse între 40 de mp utili și 160 de mp utili. Mai sunt disponibile doar garsoniere și apartamente noi de 2 până la 4 camere. Casele din ansamblul rezidențial Greenfield, din Baneasa, au fost vândute.

 

Ca prețuri, aceste apartamente noi din Băneasa pornesc de la 60.000 de euro (pentru locuințe de o cameră) și ajung pânp la 140.000 de euro, pentru apartamente noi de 4 camere.

 

Ansamblul rezidențial Greenfield, din Băneasa dispune de locuri de joacă pentru copii, sală de fitness, restaurant sau școala generală.

 

Pe lângă ansamblurile rezidențiale din Băneasa, FeliCity și Greenfield, oamenii care caută apartamente noi mai pot alege și alte complexuri, precum Băneasa 1 (care va fi finalizat în toamna lui 2013) sau North Lane Residence (ocupat în proporție de peste 90%).

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa!

 

Sursa foto: dailybusiness.ro