Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
16-10-2013 / Blog rezidential
Ansamblurile Good Residence, intr-o continua dezvoltare – afla planurile pentru 2014

Ansamblurile Good Residence, intr-o continua dezvoltare – afla planurile pentru 2014Cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din nordul Bucureștiului, Good Afternoon și Good Morning Residence, din Balotești (în apropiere de Corbeanca) se află într-o continuă dezvoltare. În ultimii doi ani și jumătate aici s-au construit peste 250 de case noi, majoritatea vândute, iar pentru anul viitor se vor mai realiza încă aproximativ 80.

 

Good Afternoon Residence se extinde: 60 de case noi se vor construi anul viitor

 

În 2014 se vor mai construit 60 de case noi în ansamblul Good Afternoon Residence, astfel încât numărul total al locuințelor din complex va fi de aproximativ 180. Cererea este atât de mare, încât era firesc să ne extindem”, ne-a spus Robert Sirbu, reprezentant al agenției Private Broker, cea care se ocupă în exclusivitate de vânzările din Good Residence.

 

De asemenea, la începutul anului 2014 în Good Afternoon Residence va fi disponibil și un minimarket, de unde locatarii se pot aproviziona cu cele necesare.

 

Nu în ultimul rând, in planurile dezvoltatorului este și deschiderea unui supermarket, stabilită pentru anul 2014.

 

Un nou ansamblu Good Residence – 20 de case premium

 

Tot anul viitor se va mai construi un ansamblu Good Residence. Acesta va fi alcătuit din 20 de case premium, de 6-7 camere, care se vor vinde la prețuri în jurul sumei de 200.000 de euro. Casele din noul ansamblu se adresează persoanelor cu venituri peste medie.

 

În Good Morning Residence se va deschide o grădiniță

 

O nouă facilitate va fi disponibilă și în ansamblul Good Morning Residence. În primăvara anului viitor, aici se va deschide o grădiniță.

 

Complexul Good Morning Residence este situat în Balotești, în apropiere de lacul Valea Vlăsiei și de celebrii Codrii Vlăsiei.

 

Transport gratuit până în București – o nouă facilitate pentru locatarii ansamblurilor Good Residence

 

De curând, dezvoltatorul ansamblurilor Good Residence a pus la dispoziție locatarilor microbuze, care asigură transportul gratuit până în București.