Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-05-2013 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential Orhideea Gardens, confort si siguranta in inima orasului

Ansamblul rezidential Orhideea Gardens, confort si siguranta in inima orasuluiAnsamblul rezidențial din București, Orhideea Gardens se află la aproximativ cinci minute de hipermarket-ul Carrefour, din zonă. De asemenea, distanța față de alte locații importante din București este foarte mică. În apropierea ansamblului se mai găsește Grădina Botanică, Piața Victoriei și Gara de Nord, fapt ce sporește atractivitatea sa. Orhideea Gardens se remarcă prin confortul și siguranța conferite de către dezvoltatorul imobiliar locatarilor săi din cele peste 400 de apartamente noi.

 

Imobilele din ansamblul rezidențial din București la care facem referire se află în cinci blocuri. Cei interesați pot opta pentru apartamente noi cu 2, 3 camere sau penthouseuri, la prețuri  atrăgătoare. De asemenea, există 600 de locuri de parcare.

 

Orhideea Gardens beneficiază de facilități și servicii de top, menite să satisfacă și cele mai pretențioase persoane. În incinta ansamblului, cei care au o mașină pot profita de existența unei spalătorii ecologice, aflate chiar în parcarea subterana. Programul de funcționare al acesteia este extins și duminica.

 

Tot în ansamblul rezidențial Orhideea Gardens se află și un club spa, cu sală de fitness, de aerobic, saune, piscine, Jacuzzi și cameră de relaxare. Întregul club se întinde pe mai mult de 2.000 de mp.

 

În ansamblul rezidențial din București Orhideea Gardens se găsește și un Business Corner, ideal pentru o întâlnire de afaceri. Centrul conține și o sală de întâlniri, ce poate fi închiriată de către orice locatar.

 

Toți cei care locuiesc în ansamblul rezidențial din București Orhideea Gardens au parte de reduceri consistente la toate facilitățile și serviciile. Aceștia plătesc cu 30% mai puțin pentru toate punctele de interes de aici.

 

Din punct de vedere al siguranței, dezvoltatorul imobiliar s-a asigurat de paza zilnică. În jur de 80 de camere de filmat monitorizează în permanență tot ceea ce se întamplă în incinta sa. De asemenea, intrarea se face doar pe bază de card.

 

Ansamblul rezidențial din București Orhideea Gardens este locuit din luna februrarie a anului 2009. În prezent, aici trăiesc peste 300 de familii în apartamentele noi cu 2, 3 camere și penthouseuri.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Grozăvești!

 

Sursa foto: orhideeagardens.ro