Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
02-05-2013 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential Green City, 24 de hectare de spatiu verde

Ansamblul rezidential Green City, 24 de hectare de spatiu verdeAnsamblul rezidențial Green City a fost creat pentru a oferi o locuință celor care-și doresc mai multa liniste si care se afla in cautarea unui refugiu aflat in apropiere de Capitală. Din cele 120 de hectare pe care se întinde ansamblul, 24 sunt reprezentate de către spații verzi.

 

Ca și localizare, ansamblul Green City se află la mai puțin de 10 kilometri de ieșirea din București, în comuna 1 Decembrie, de pe Șoseaua Giurgiului. Amplasarea foarte bine gândită, în mijlocul unei oaze verzi a transformat locuințele sale în niște soluții foarte viabile pentru mai multe categorii de persoane, de la tineri până la persoanele de vârsta a treia.

 

 

La ora actuală, în cadrul ansamblului rezidențial Green City trăiesc peste 1.300 de oameni. Aceștia se pot bucura de o mulțime de facilități. Există alei prin pădure și spații pentru bicicliști, skateri și rolleri, dar și un număr impresionant de servicii puse la dispoziția locuitorilor. Dintre acestea, magazinul Red Market introdus de către Mega Image oferă oamenilor peste 4.000 de produse din toate categoriile și restaurantul Green City poate găzdui în jur de 350 de persoane (200 în interior și 150 pe cele două terase ale sale) și reprezintă un loc ideal pentru o masă delicioasă.

 

Locuitorii din ansamblul Green City își pot petrece timpul liber și altfel. La doar câteva minute distanță se află două centre de echitație: Centrul de Echitație Carmen și Ioan Maldea și Regatul Cailor. Atât cei mici, care-și doresc să ia lecții de călărie pentru prima oară, cât și cei mari, se pot bucura de frumusețea și de libertatea pe care ți-o oferă o plimbare cu un animal atât de minunat precum calul.

 

Parcul Natural Comana, aflat la aproximativ 15 km de ansamblul Green City, adăpostește peste 140 de specii de păsări și numai puțin de 31 de specii de mamifere. Balta Comana, din incinta parcului, este o rezervație naturală.

 

În prezent, din oferta ansamblului rezidențial Green City fac parte trei modele de case: Neva, Sena și Tamisa. Casele Sena și Neva au 4 camere, în vreme ce locuințele Tamisa pot dispune și de 5 camere. Design-ul acestora este foarte modern, iar facilitățile sunt de top. De asemenea, clienții vor primi și un lot de teren o dată cu achiziționarea casei. Acesta este de minimum 131 de mp.

 

Green City este unul dintre promotorii conceptului „mai mult verde”. Astfel, pe durata construcției locuințelor, natura a fost protejată. De aceea, nu au existat defrișări de copaci si nici alte lucruri ce puteau periclita mediul înconjurător.