Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
23-06-2013 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential Evocasa Selecta, eleganta la standarde inalte

Ansamblul rezidential Evocasa Selecta, eleganta la standarde inalteAnsamblul Evocasa Selecta, dezvoltat de către Adama, reprezintă unul dintre cele mai elegante proiecte rezidențiale din București. Situat pe Bulevardul Ferdinand, în apropiere de Foișorul de Foc, complexul cuprinde 77 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, ce au finisaje si dotari dintre cele mai bune.

 

Din punct de vedere al design-ului, ansamblul rezidențial Evocasa Selecta combină stilul de arhitectură al clădirilor istorice din zonă, pentru primele etaje, cu modernismul construcțiilor recente, pentru nivelele superioare. Ansamblul poate fi gazdă atât pentru oamenii de afaceri, care-și doresc un sediu luxos și extravagant, cât și pentru oamenii cărora le plac locuințele elegante și au standarde ridicate.

 

Printre finisajele și dotările apartamentelor din Evocasa Selecta, menționăm parchetul dublu stratificat italian, tâmplăria exterioară din aluminiu cu ferestre mari, izolatoare termic, căzile de baie marca Jacuzzi, plăcile ceramice pentru podele și pereți Marazzi, centralele termice proprii de încălzire, ușile interioare metalice sau sistemul complet de aer condiționat. Fațada clădirii este realizată din piatră naturală și marmură. Complexul este păzit în permanență, iar în interiorul blocului există patru lifturi.

 

Ca și centre de interes în zonă, locatarii se află la o distanță mică Piața Universității și Piața Romană, Teatrul Național, Opera Romană, dar și de centrul istoric al Bucureștiului, unde aceștia au acces la o mulțime de terase sau baruri.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!