Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
23-06-2013 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential Evocasa Armonia: siguranta si confort in cartierul Titan

Ansamblul rezidential Evocasa Armonia: siguranta si confort in cartierul TitanAnsamblul rezidențial Evocasa Armonia îți oferă siguranță și confort maxim în cartierul Titan, din București. Complexul se află la cinci minute de Parcul Titan, iar accesul către alte cartiere importante din Capitală se face foarte facil, datorită mijloacelor de transport în comun RATB și a metroului Titan.

 

Evocasa Armonia cuprinde garsoniere, apartamente cu 2, 3 camere și penthouse-uri. La sfârșitul lunii mai 2013, toate locuințele cu 2 camere din prima faza a construcției au fost vândute.

 

În complexul dezvoltat de către Adama în Titan, locuințele au dotări prevăzute pentru aer condiționat, bucătării mobilate și utilate, sisteme de încălzire, băi echipate, uși de intrare securizate și soluții de comunicare moderne.

 

Proiectul Evocasa Armonia este alcătuit din trei cladiri. În apropiere, există școli și grădinițe pentru cei mici, iar centrele comerciale mari, precum Auchan, Cora sau Billa, fac zona și mai atractivă.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!