Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
28-06-2013 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential Edenia Titan, o locatie perfecta in centrul verde al zonei Titan

Ansamblul rezidential Edenia Titan, o locatie perfecta in centrul verde al zonei TitanAnsamblul rezidențial Edenia Titan reprezintă o locație perfectă pentru cei care vor să locuiască în centrul verde al zonei Titan. Complexul este format din trei clădiri moderne, fiecare de 11 etaje. Faza a doua a proiectului Edenia Titan cuprinde 126 de apartamente noi de 2 și 3 camere, dar și garsoniere. Cel de-al treilea bloc va fi finalizat în toamna anului 2013.

 

În apropiere de ansamblul Edenia Titan puteți găsi școli, grădinițe, centre comerciale (hipermarket-urile Auchan și Billa), supermarket-uri și parcuri (cel mai mare dintre ele este Parcul Titan, aflat la aproximativ 10 minute distanță). De asemenea, Policlinica Titan și metroul Titan sunt situate foarte aproape.

 

În interiorul ansamblului Edenia Titan, există spaţii frumos amenajate, alei pavate, băncuţe şi locuri de joacă pentru copii.

 

Ca finisaje și dotări pentru apartamentele și garsonierele din complex, clienții beneficiază de gresie și faianță în bucătării și băi, uși de intrare metalice, uși interior Pinum, tâmplărie PVC cu geam termopan, apometre și contoare pentru gaz și electricitate, parchet laminat, dotări prevazute pentru aer condiționat, balustrade balcoane din aluminiu cu sticlă, obiecte sanitare și baterii. De asemenea, locuințele dispun de interfon, iar în scările blocurilor există lifturi moderne. Paza ansamblului este asigurată 24 de ore din 24 de către portari.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!

 

Sursa foto: adama.ro