Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-10-2014 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential City Point, din Aviatiei, se mareste

Ansamblul rezidential City Point, din Aviatiei, se maresteAnsamblul rezidenţial City Point, din Aviaţiei, se măreşte. Lucrările la cel de-al treilea bloc al complexului vor începe în luna octombrie, datorită vânzărilor peste aşteptări din anul 2014.

 

După finalizarea din septembrie a primului bloc de apartamente din Aviaţiei, din ansamblul City Point şi cu lucrările celui de-al doilea bloc din complex mergând conform planului, dezvoltatorul imobiliar al proiectului a anunţat că va începe alte 2 imobile în cadrul ansamblului, primul dintre acestea chiar din luna octombrie a acestui an.

 

Până la finalizarea primului bloc de apartamente din Aviaţiei, în proiectul City Point se vânduseră aproximativ 90% dintre locuinţele acestuia. Ritmul de vânzări a depăşit prognozele dezvoltatorilor, iar pentru restul de apartamente care se construiesc se aşteaptă ca cererea să fie la fel de mare.

 

Cele mai multe apartamente din primul imobil erau de 2 camere (42 din 45) şi s-au vândut la preţuri de 1.400 de euro/mp util. În cel de-al doilea bloc se construiesc şi 20 de locuinţe de 3 camere.

 

Vezi oferta de apartamente de vanzare de 2 camere si oferta de apartamente de vanzare de 3 camere de pe portalul dezvoltatorimobiliar.ro