Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
01-10-2013 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential Citadella Titan, scos la vanzare

Ansamblul rezidențial Citadella Titan, dezvoltat de către BRC Business Group, va fi scos la vânzare. Cel mai probabil, prețul pentru acesta va fi de 6,85 milioane de euro. De asemenea, din cauză că proiectul se află în insolvență, creditorul principal, BCR, ar putea să-l preia în întregime.

 

Planul de organizare pentru ansamblul rezidențial Citadella Titan  a fost aprobat săptămâna trecută. Administratorul judiciar al acestuia este Euro Insol.

 

Ce presupune mai exact noul plan de organizare pentru Citadella Titan?

 

"Planul de reorganizare propus de către administratorul judiciar prevede valorificarea întregului activ, Citadella Titan, către un investitor la preţul de 6,85 milioane de euro + TVA sau valorificarea activului pe unităţi locative, în sistem retail la preţul de 10,402 milioane de euro + TVA. Planul permite şi darea în plată a întregului activ Citadella Titan către creditorul garantat Banca Comercială Română şi/sau către orice altă persoană fizică şi/sau juridică care se subrogă în drepturile şi obligaţiile creditorului garantat", se spune într-un comunicat de presă Euro Insol.

 

Despre dezvoltatorul imobliar BRC Business Group

 

La începutul anului 2012, dezvoltatorul imobiliar BRC Business Group își cerea insolvența la Tribunalul București. Datoriile companiei sunt de peste 70 de milioane de lei, dintre care mai mult de jumătate din bani doar către BCR.

 

BRC Business Group este o companie înființată în 2006, de către mai mulți investitori străini.

 

Citadella Titan, un ansamblu rezidențial cu 224 de apartamente noi

 

Ansamblul rezidențial Citadella Titan se află în spatele hipermarket-ului Auchan, din Titan. Complexul este alcătuit din două blocuri de câte 14 etaje, în care se găsesc garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere.

 

Vezi aici oferta completa de apartamente noi din zona Titan.