Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
01-05-2013 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential Cartierul Verde, locuinte de buna calitate la preturi accesibile

Ansamblul rezidential Cartierul Verde, locuinte de buna calitate la preturi accesibileSituat în Bragadiru, ansamblul rezidențial Cartierul Verde se remarcă prin calitatea finisajelor si prin vasta posibilitate de personalizare a fiecărui imobil în parte.

 

Ansamblul rezidențial este alcătuit din trei blocuri finalizate si unul in constructie. Clienții pot opta pentru două tipuri de apartamente: cu 2 camere, pornind de  la 35.000 de euro (cu o suprafață de aproximativ 61 mp total utili) și ajungând până la 50.000 ( cu o suprafață de aproximativ 75 mp total utili), respectiv 3 camere, la prețuri începând cu 55.000 de euro. Clienții au posibilitatea personalizării imobilelor, în funcție de propriile preferințe și gusturi. Toate bucătăriile apartamentelor sunt complet mobilate.

 

Actualii și viitorii locatari ai Cartierului Verde vor avea posibilitatea să-și petreacă timpul liber într-o mulțime de moduri diferite. În incinta ansamblului rezidențial se va deschide un restaurant, unde oamenii se pot bucura de o masă de calitate, la cele mai înalte standarde. Pentru cei care caută modalități de relaxare după o zi lungă la serviciu, piscina și spa-ul care vor fi inaugurate în cel mai scurt timp reprezintă soluții excelente. Nu în ultimul rând, minimarket-ul din Cartierul Verde oferă o gamă largă de produse pentru toate categoriile de persoane.

 

Ansamblul rezidențial Cartierul Verde are avantajul că este situat foarte aproape de un centru comercial important, hipermarket-ul Cora Alexandriei. Pentru a veni in sprijinul locuitorilor din ansamblu, autoritățile au pus oamenilor la dispoziție un mijloc de transport în comun care face legătura cu Bucureștiul.

 

Pentru cei care-și doresc un apartament cu 2 sau 3 camere, la un raport calitate-preț excelent, imobilele din ansamblul rezidențial Cartierul Verde sunt soluții de luat în seamă.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Bragadiru!