Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
05-05-2013 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential Antiseismic Residence West, proiectare si executie de top

Ansamblul rezidential Antiseismic Residence West, proiectare si executie de topAntiseismic Residence West este un ansamblu rezidențial din Bragadiru, care iese în evidență datorită proiectarii și execuției construcției locuințelor sale. Structura de rezistența este în cadre de beton, iar zidăria este de caramidă, amănunte care certifică soliditatea imobilelor. Astfel, acestea pot rezista și la cutremure de până la până opt grade pe scara Richter.

 

Proiectul Antiseismic Residence West presupune construirea a numai puțin de 16 blocuri. În prezent, doar unul dintre acestea este terminat, altul aflându-se în construcție. Pe fiecare nivel al celor 16 unități locative vor exista patru tipuri de imobile: câte o garsonieră și trei tipuri de apartamente cu 2 camere.

 

Prin ce ies in evidență apartamentele celor de la Antiseismic Residence West? În primul rând, prețul de achiziție este unul foarte atractiv. Apoi, locuințele sunt spațioase. Mai mult decât atât, fiecare cumpărător are de un loc de parcare asigurat. În total există peste 280 de locuri de parcare disponibile. Bucătăriile sunt open space cu sufrageriile, băile sunt mari și nu lipsește centrala proprie sau posibilitatea conectării la o rețea de Internet.

 

Pe viitor, în planurile dezvoltatorului ansamblului rezidențial Antiseismic Residence West intră și construirea mai multor locuri de joacă pentru copii, ce urmează să fie supravegheate permanent. De asemenea, se va construi și un after-school, dar și centre comerciale sau locuri destinate petrecerii timpului liber.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Bragadiru!