Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
11-01-2015 / Blog rezidential
Ansamblul rezidential 19th Residence, din Grozavesti, vandut la 2 luni de la finalizarea constructiei

Ansamblul rezidential 19th Residence, din Grozavesti, vandut la 2 luni de la finalizarea constructiei!La 2 luni de la finalizarea construcţiei, toate apartamentele din ansamblul rezidenţial 19th Residence, din Grozăveşti (Şoseaua Orhideelor, Nr. 19), au fost vândute în întregime! Complexul rezidenţial din Grozăveşti cuprinde 187 de locuinţe (garsoniere, studiouri, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere).

 

Record de eficacitate în vânzări pe piaţa rezidenţială bucureşteană. La sfârşitul lunii octombrie 2014, lucrările la ansamblul rezidenţial 19th Residence, din Grozăveşti, erau gata. După 2 luni, toate cele 187 de locuinţe din complex erau deja vândute! Bineinteles ca o parte din “vină” o are și portalul DezvoltatorImobiliar.ro, care a promovat încă de la început proiectul rezidențial din Grozăvești.

 

Despre 19th Residence

 

19th Residence este un proiect rezidenţial alcătuit din 11 garsoniere, 44 studiouri, 110 apartamente de 2 camere şi 22 apartamente de 3 camere, situate într-un imobil de 12 etaje.

 

Complexul se află în vecinătatea staţiilor de metrou Basarab şi Crângaşi, dar şi a liniilor de tramvai 2, 11, 35 şi 37 sau a autobuzelor 105, 305 şi 601. Locatarii au acces facil şi rapid la centre comerciale din zonă, precum Carrefour, Auchan şi AFI Palace Cotroceni.

 

Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro a fost unul dintre promotorii complexului 19th Residence. Pentru mai multe informaţii despre ansamblul rezidenţial 19th Residence poţi accesa această pagină, iar dacă eşti interesat de alte ansambluri rezidenţiale din Grozăveşti poţi intra aici.