Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
10-03-2015 / Blog rezidential
Ansamblu rezidential din Mihai Bravu, reluat dupa 6 ani de pauza

Ansamblu rezidential din Mihai Bravu, reluat dupa 6 ani de pauzaUn ansamblu rezidenţial anunţat cu mult entuziasm încă de acum 6 ani a fost reluat, după o pauză cauzată de criza economică. Complexul se va construi în locaţia stabilită iniţial, pe Şoseaua Vântului, din Mihai Bravu, Bucureşti.

 

Compania Gîndi, din Israel, s-a înţeles cu firma Real Sol pentru dezvoltarea ansamblului rezidenţial din Mihai Bravu, pe care îl avea în plan încă de acum 6 ani. Complexul va fi construit pe Şoseaua Vântului, în 4 faze şi cu o investiţie de circa 13 milioane de euro. În prima fază se vor construi 81 de locuinţe, doar garsoniere şi apartamente de 2 camere, iar lucrările se vor finaliza în prima parte a anului 2016. Preţurile anunţate pentru unităţile locative disponibile vor începe de la 51.000 de euro, mult mai reduse faţă de preţurile medii ale locuinţelor de vânzare din Bucureşti din urmă cu 6 ani.

 

Iniţial, dezvoltatorul Gîndi avea în plan să pună la dispoziţie apartamentele din complexul din Mihai Bravu comunităţii medicale, însă, după toate probabilităţile, strategia a fost schimbată.