ANALIZA: vanzarile de locuinte noi din Bucuresti sunt in crestere

24-04-2017 / Blog rezidential

ANALIZA: vanzarile de locuinte noi din Bucuresti sunt in crestereVânzările locuințelor noi din cadrul ansamblurilor rezidențiale din București sunt în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, conform unei analize realizată de portalul DezvoltatorImobiliar.ro

Prețurile se mențin la un nivel constant, cu mici creșteri în funcție de zona în care este poziționat ansamblul rezidențial și de stadiul la care se află lucrările.

Mihai Buliga - Prohil Residential spune că vânzările au mers considerabil mai bine față de primele 4 luni din 2016, iar prețurile au crescut cu aproximativ 2%, vorbind de ansambluri situate în zona Dristor (Dristor Park, Mihai Bravu Residence).

”Este mai avantajos să-ți cumperi un apartament cu 3 camere, care are un loc de parcare inclus”, susține Emil Bordei, cofondator Imoneria. Conform reprezentanților agenției, vânzările față de aceeași perioadă a anului trecut au crescut cu 50%, iar prețurile se mențin la un nivel constant.

Zona de Nord a Capitalei, mai precis zonele din jurul Bucureștiului sunt în continuă extindere.

Reprezentanții ansamblului rezidențial Good Residence susțin că cererea este mai mare decât oferta, iar vânzările au crescut cu 50%. ”Am vândut peste 30 de case în 2 luni”, a declarat Robert Sîrbu, Bussines Manager Strategy - Good Residence.

În acest moment, aproximativ 12.000 de locuințe noi se află în dezvoltare în Capitală și împrejurimi, locuințe ce ar putea fi livrate în acest an.

Principala metodă de achiziție a locuințelor noi rămâne programul Prima Casă, care are un plafon alocat de aproximativ 2.7 miliarde de lei.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.