Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
08-11-2013 / Blog rezidential
Alpha Bank a cumparat blocul de apartamente Blue Tower

Alpha Bank a cumparat blocul de apartamente Blue TowerAlpha Bank a cumpărat blocul de apartamente Blue Tower, din Colentina, pentru 11,4 milioane de euro. Proiectul imobiliar se afla în insolvență.

 

Alpha Bank, una dintre cele mai importante bănci din România, a achiziționat blocul de 156 de apartamente, Blue Tower. Proiectul se afla în insolvență din anul 2009, iar în 2010 dezvoltatorul acestuia, firma Copper Beech Capital, a dat faliment.

 

Alpha Bank finanțase construcția cu 14 milioane de euro, în anul 2007, in vreme ce dezvoltatorul Copper Beech Capital a investit 16 milioane de euro. După mai multe licitații fără succes, banca a decis să cumpere blocul.

 

Despre Blue Tower

 

Blocul de apartamente Blue Tower numără 156 de locuințe. Cum acesta are o suprafață de 25.000 de mp, prețul pe mp a fost de 450 de euro. Conform informațiilor, pentru ca lucrările să se finalizeze ar mai fi necesare investiții în valoare de 5 milioane de euro.

 

Zf.ro scrie că în ultimii ani Alpha Bank a mai avut probleme cu proiecte imobiliare pe care le-a finanțat, precum ansamblul rezidențial Asmita Gardens, care a intrat în insolvență, mall-ul Liberty, care a fost vândut din cauza unui dosar de executare silită în care era implicat un partener de creditare sau complexul Doamna Ghica Plaza, pe care banca l-a cumpărat înainte de a intra în insolvență.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Colentina!

 

Sursa foto: capital.ro