Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
22-09-2013 / Blog rezidential
Afla ce dezvoltator imobiliar va construi cele mai inalte turnuri europene

Afla ce dezvoltator imobiliar va construi cele mai inalte turnuri europeneUn dezvoltator imobiliar din Rusia, Hermitage, va construi în Capitala Franței cele mai înalte turnuri din Europa. Este vorba despre două turnuri cu înălțimi de 320 de metri fiecare. Acestea vor fi folosite ca și complexuri de birouri și de apartamente de lux.

 

Dezvoltatorul imobiliar Hermitage va investi în jur de trei miliarde de euro pentru construirea celor două turnuri cu destinație mixtă: spații de birouri și apartamente de lux. Mai mult decât atât, aici se va construi și un hotel. În prezent, cel mai înalt turn european este Clădirea Shard, din Londra, care măsoară 310 metri.

 

Lucrările la cele mai înalte turnuri europene ar putea începe în 2014

 

Potrivit directorului general al Hermitage, domnul Iskenderov, lucrările la cele mai înalte turnuri europene ar putea începe în 2014 și se preconizează că se vor finaliza în 2019. Condiția pentru ca acest lucru să se întâmple este să se finalizeze acordurile de finanțare. Autorizațiile de construcție au fost obținute în luna martie a anului 2012.Turnurile din Paris vor urma să aibă 85, respectiv 86 de etaje. Întreg proiectul se va întinde pe aproape 300.000 de metri pătrați, dintre care mai mult de jumătate vor fi alocați apartamentelor de lux.Cum se va face finanțarea celor mai înalte turnuri din Europa

 

Dezvoltatorul imobiliar Hermitage va investi peste 850 de milioane de euro din resurse proprii pentru proiectul din Paris. Restul banilor, până la 3 miliarde de euro, vor fi alocați din partea băncii ruse de stat Sberbank.

 

Apartamentele de lux din cele două clădiri vor urma să aibă în jur de 180 de metri pătrați și vor costa 3 milioane de euro fiecare.

 

Clienții vizati de către investitori sunt străinii care doresc un apartament cu servicii și dotări la cele mai înalte standarde, localizat într-unul dintre cele mai frumoase orașe europene.

 

Sursa foto: solidform.co.uk