Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
26-09-2013 / Blog rezidential
Adama a terminat lucrarile la Evocasa Optima II

Adama a terminat lucrarile la Evocasa Optima IIAdama a terminat lucrările la cea de-a doua fază a ansamblului rezidențial Evocasa Optima. Cunoscutul dezvoltator imobiliar Adama a vândut peste 1.100 de apartamente în toată România.

 

A doua fază a ansamblului rezidențial Evocasa Optima a fost finalizată. Din cele 84 de apartamente noi, construite într-un bloc de 11 etaje, în jur de 30% au fost deja vândute, încă de dinainte de încheierea construcției. Investiția totală a fost de peste 5,4 milioane de euro, iar lucrările au durat aproximativ 11 luni.

 

Adama a dezvoltat ansamblul rezidențial Evocasa Optima în apropiere de linia de metrou 1 Decembrie 1918, din București.

 

Prețuri si tipuri de apartamente disponibile în Evocasa Optima II

 

În Evocasa Optima II, ansamblul rezidențial dezvoltat de către Adama, sunt disponibile apartamente de 2 si 3 camere, care se vând complet finisate. Cele mai mici prețuri sunt de aproximativ 60.000 de euro (fără TVA), în cazul unor apartamente de 2 camere, iar cele mai spațioase locuințe de 3 camere ajung până la 92.000 de euro (fără TVA).

 

Despre Adama, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România

 

Dezvoltatorul imobiliar Adama a construit peste 1.600 de apartamente noi în toată România. Doar în București există 4 ansambluri rezidențiale ale acestuia: Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Selecta și Evocasa Optima.

 

În Ploiești, Adama a realizat ansamblul rezidențial Evocasa Orizont, în Bacău - Evocasa Completa, în Brașov – Evocasa Viva, iar în Iași – Copou Bellevue.

 

Dintre toate apartamentele finalizate, Adama a vândut peste 1.100.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!