Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
20-11-2013 / Blog rezidential
Adama a inceput constructia la ultimul bloc de locuinte din ansamblul rezidential din Iasi

Adama a inceput constructia la ultimul bloc de locuinte din ansamblul rezidential din IasiAdama a început lucrările la ultimul bloc de locuinţe din ansamblul rezidenţial din Iaşi, Copou Bellevue. Câte locuinţe se vor construi şi câţi bani sunt alocaţi pentru acestea aflaţi din articolul nostru.

 

Potrivit informaţiilor dintr-un comunicat de presă lansat de către dezvoltatorul imobiliar Adama, în luna noiembrie au început lucrările de construcţie la ultimul bloc de apartamente din ansamblul rezidenţial din Iaşi, Copou Bellevue. Data finalizării celor 49 de locuinţe noi este luna iunie 2014.

 

Investiţia totală va fi de aproximativ 1,7 milioane de euro. La data terminării construcţiei, în ansamblul rezidenţial Copou Bellevue vor exista 169 de unităţi locative.

 

Ce tipuri de apartamente vor fi disponibile în ansamblul rezidenţial Copou Bellevue

 

Ultimul bloc de locuinţe din ansamblul rezidenţial Copou Bellevue va găzdui apartamente de 2 camere (cu suprafeţe utile între 36 şi 50 de mp) şi studiouri. Apartamentele de la parter vor dispune de grădini proprii. La etajele 4 şi 5 ale blocului se vor construit penthouse-uri.

 

Despre dotările şi facilităţile ansamblului rezidenţial din Iaşi, Copou Bellevue

 

Ansamblul rezidenţial Copou Bellevue oferă locatarilor spaţii de parcare şi de depozitare, sală de fitness şi saună (la parterul noului bloc), Health Club profesional, loc de joacă şi pază 24 de ore din 24.

 

Dintre cele 120 de apartamente noi (garsoniere, locuinţe de 2, 3 şi 4 camere) construite în primele 2 faze de dezvoltare ale ansamblului rezidenţial Copou Bellevue, aproximativ 95% s-au vândut.