Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
17-06-2013 / Blog rezidential
70 de apartamente noi, in Dream Residence 3

70 de apartamente noi, in Dream Residence 3Dream Residence 3, o noua fază a proiectului rezidențial din Rahova al dezvoltatorului Home Store Investment S.R.L, se va finaliza la sfârșitul lunii iunie 2013, au anunțat cei de la Premier Service, care se ocupă de vânzarea locuințelor din ansamblu.

 

Odată cu noua fază a proiectului Dream Residence, se vor construi 70 de apartamente noi. Deși inițial aceasta era programată pentru primavara lui 2014, ritmul alert de vânzare al locuințelor din primele doua etape ale ansamblului l-au convins pe dezvoltator să accelereze construcțiile. Dream Residence 1 este aproape în totalitate vândut, în vreme ce Dream Residence 2 este ocupat într-o proporție de aproximativ 60%.

 

Pe termen scurt, planurile pentru ansamblul rezidențial din Rahova sunt mari. Pe terenul de peste 25.000 m2 achiziționat de către cei de la Home Store Investment S.R.L, se pare că se vor construi peste o mie de apartamente noi. Viitorii locatari vor beneficia de spații verzi, parcuri, locuri de joaca, dar și de centre comerciale.

 

Cu toate că prețurile de pornire ale locuințelor din ansamblul Dream Residence sunt de doar 25.000 de euro, imobilele dispun de finisaje și dotări de cea mai bună calitate. Apartamentele au centrale termice individuale, gresie și faianță sunt importate din Italia, iar pereții sunt tencuiți mecanizat. Zonele de bucătării și băi au tavane din gips carton rezistent la umezeală și termoizolate.

 

Ca oferte de locuințe noi, ansamblul Dream Residence dispune de  garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Rahova!

 

Sursa foto: dream-residence.ro