Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
20-07-2013 / Blog rezidential
62 de apartamente noi, construite de fostul sef McDonald’s

62 de apartamente noi, construite de fostul sef McDonald’sFostul șef McDonald’s România a construit 62 de apartamente noi în București. Acestea se află într-un bloc din zona Lizeanu. Investiția totală a costat peste 2,4 milioane de euro.

 

Marian Alecu, fostul șef McDonald’s România, a investit peste 2,4 milioane de euro într-un imobil de apartamente noi și garsoniere din București. Blocul de nouă etaje este deja terminat. Dintre cele 62 de locuințe, 14 sunt vândute. Până la sfârșitul lui 2013, Alecu și-a propus să vândă și celelalte apartamente.

 

Imobilul din Lizeanu nu este primul proiect imobiliar al lui Marian Alecu. Acesta a construit alte apartamente noi, în Predeal. Asociatul a fost nimeni altul decât fratele sau. Investiția a avut loc în urmă cu câțiva ani.

 

Prețuri pentru apartamente noi

 

Pentru apartamente noi de 2 camere în blocul bucureștean, oamenii plătesc 55.000 de euro. Marian Alecu este conștient că piața imobiliară din România este instabilă. Cu toate acestea, rămâne optimist, mai ales că afacerea îi merge bine. În prezent, el mai are business-uri locale, pe lângă cel legat de construcția de apartamente noi. Alături de un asociat, controlează lanțurile Caru’ cu Bere, Hanu’ Berarilor sau City Grill.

 

Imediat dupa vânzarea locuințelor din Lizeanu, Alecu plănuiește să construiască alte apartamente noi. Cum aceste afaceri imobiliare îi aduc profit, este de așteptat să aleagă tot Bucureștiul pentru o nouă investiție.

 

Din anul 2009, prețurile pentru case și apartamente noi, dar și vechi au început să scadă. Cu toate acestea, oamenii nu s-au înghesuit să cumpere. Introducerea programului Prima Casă a ajutat foarte mult piața. Perioada maximă de acordare pentru un împrumut Prima Casă este de 30 de ani. Suma maximă care poate fi acordată de banci pentru cumpărarea de case și apartamente noi este de 66.500 de euro. Din 2009, peste 14.000 de persoane au beneficiat de credite Prima Casă pentru case si apartamente noi și vechi.

 


Sursa: zf.ro

 

Foto: b365.ro