Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
23-10-2013 / Blog rezidential
33,3 milioane de euro, pretul la care se vinde ansamblul Ibiza Sol

33,3 milioane de euro, pretul la care se vinde ansamblul Ibiza SolAnsamblul rezidențial Ibiza Sol, construit în nordul Bucureștiului, se va vinde la un preț de 33,3 milioane de euro (fără TVA). De asemenea, mai există și posibilitatea dării sale în plată catre finanțatorii Alpha Bank și Raiffeisen Bank.

 

"Planul de reorganizare propus de către administratorul judiciar a fost votat de toate cele cinci clase de creditori şi prevede valorificarea întregului activ Ibiza Sol către un investitor şi/sau valorificarea activului pe unităţi locative în sistem retail la preţul de 33,35 milioane de euro + TVA. Planul permite şi darea în plată a întregului activ Ibiza Sol către creditorii garantaţi Alpha Bank România şi respectiv RI Eastern European Finance prin mandatar Raiffeisen Bank şi/sau către orice altă persoană fizica şi/sau juridică care se subrogă în drepturile şi obligaţiile creditorului garantat", sunt informatiile dintr-un comunicat Euro Insol, administratorul judiciar al firmei care a dezvoltat ansamblul rezidențial.

 

Datorii de 204 milioane de lei pentru Ibiza Sol

 

Firma Ibiza Sol are datorii de 204 milioane de lei. Cea mai mare parte a acestor bani sunt către Alpha Bank si RI Eastern European Finance.

 

Ansamblul rezidențial Ibiza Sol este alcătuit din 14 blocuri de apartamente, care totalizează 304 locuințe, de 2, 3 și 4 camere.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa!