Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
22-06-2013 / Blog rezidential
29 de imobile noi disponibile in ansamblul Lunca Cernei

29 de imobile noi disponibile in ansamblul Lunca CerneiÎn ansamblul Lunca Cernei, din cartierul bucureștean Drumul Taberei, mai sunt disponibile 29 de imobile, garsoniere și apartamente cu 2 camere, din totalul celor 56 de locuințe construite.

 

Blocul de imobile Lunca Cernei este situat în apropiere de mallul Plaza Romania, de parcul Moghioroș, dar și în vecinătatea viitoarei stații de metrou Romancierilor. De altfel, toate aceste puncte de interes sporesc atractivitatea zonei. De asemenea, vizavi se află Școala Generală nr. 176, iar la parterul blocului este deschis un supermarket Profi.

 

În ansamblul Lunca Cernei s-au construit 56 de locuințe: 14 garsoniere și 42 de apartamente cu 2 camere, în prezent rămânând disponibile numai 29 de imobile. Blocul în care se găsesc acestea este dotat cu lift, iar casa scării este placată cu granit. Iluminatul din interior este prevăzut cu senzori de mișcare.

 

Ca modalități de plată, clienții pot opta pentru cash, sau pentru credite bancare, inclusiv Prima Casă. Apartamente și garsonierele nu se vând cu rate la dezvoltator, iar rezervările se fac pe bază de avans, în cuatum de minim 5% din valoarea locuinței.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Drumul Taberei!