Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
19-06-2013 / Blog rezidential
120 de milioane de euro, investiti intr-un ansamblu rezidential din Drumul Taberei

120 de milioane de euro, investiti intr-un ansamblu rezidential din Drumul TabereiGrupul spaniol Gran Via va investi 120 de milioane de euro pentru construcția unui ansamblu rezidențial în cartierul bucureștean Drumul Taberei. Prima etapă a proiectului se va finaliza la sfârșitul lunii aprilie 2014 și va cuprinde aproximativ 100 de apartamente noi. Complexul se va construi pe terenurile platformei Frigocom.

 

Antoanela Comșa, general manager Gran Via România, a declarat la ZF Live că prima etapă a proiectului ansamblului rezidențial din Drumul Taberei se va termina la sfârșitul lunii aprilie 2014. Astfel, cele aproximativ 100 de apartamente noi vor putea fi disponibile doar după ce primul bloc va fi finalizat.

 

Locuințele din ansamblul din Drumul Taberei vor beneficia de dotări și finsaje de top. Spre exemplu, ele vor avea centrale termice proprii, cu termostate, astfel încât locatarii să se poată bucura de un confort sporit.

 

Referitor la prețurile apartamentelor noi, doamna Antoanela Comșa este de părere că oamenii sunt dispuși să plătească în jur de 65.000 de euro pentru un imobil cu 2 camere, iar pentru cele cu 3 camere, în jur de 75.000 de euro.

 

Ca planuri de viitor, Gran Via ia în calcul să extindă proiectul din Drumul Taberei, astfel încât doresc să construiască apartamente noi și în celelalte două blocuri aflate pe platform Frigocom.  În acest sens, la sfârșitul lunii iunie 2013, se va depune o cerere pentru certificatul de urbanism, iar la scurt timp după finalizarea primei etape a ansamblului, se vor demara noi lucrări.

 

Antoanela Comșa a mai spus la ZF Live că cele 100 de apartamente noi se vor vinde, potrivit estimărilor Gran Via, în termen de maxim 18 luni de la terminarea lucrărilor, asta însemnând sfârșitul anului 2015.

 

Ansamblurile rezidentiale din Drumul Taberei le gasesti AICI, iar oferta de apartamente din Drumul Taberei o gasesti AICI.

 

Sursa foto: economica.net