Rate la dezvoltator pe 7 ani – oferta Prima Residence Oradea!

19-07-2016 / Rate la dezvoltator

Rate la dezvoltator pe 7 ani – oferta Prima Residence Oradea!Dezvoltatorul imobiliar din Oradea, Prima Residence, a lansat un produs special pe piaţă: ratele la dezvoltator pe 7 ani! Toţi românii interesaţi să cumpere o locuinţă nouă în ansamblurile rezidenţiale dezvoltate de către Prima Residence pot alege soluţia de finanţare prin rate la dezvoltator!

Conform Prima Residence, de acum ai nevoie doar de buletin ca să-ţi cumperi un apartament în complexurile rezidenţiale construite de către cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea! Într-o perioadă în care fondurile pentru Prima Casă sunt din ce în ce mai puţine, iar avansurile la credite ipotecare sunt chiar şi de 2 ori mai mari faţă de anii trecuţi, ratele la dezvoltator sunt o soluţie excelentă.

De ce ai cumpăra prin rate la dezvoltator?

Poate cel mai important avantaj al sistemului de plata prin rate la dezvoltator este că nu sunt necesare acte justificative ale veniturilor clienţilor, cum ar fi adeverinţa de venit. Astfel, de acest lucru beneficiază cu precădere persoanele cu profesii liberale, cu venituri medii sau chiar peste medie, întrucât băncile le-ar acorda cu dificultate un împrumut.

De asemenea, plata anticipată poate fi realizată oricând şi este scutită de comisioane. În plus, cei care apelează la rate la dezvoltator se pot muta în noile lor locuinţe de îndată ce achită avansul cerut de către dezvoltator.

După cum spuneam și mai sus, accesul la credite ipotecare este mult mai dificil acum, după ce jumatate dintre băncile din România au mărit avansurile necesare chiar și peste 40%, din cauza legii dării în plată.

Vezi proiectele rezidențiale ale dezvoltatorului Prima Residence!

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găseşti 2 dintre ansamblurile rezidenţiale dezvoltate de Prima Residence: Premium Residence şi Premium Residence Şova.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.