Rate la dezvoltator – avantaje

19-05-2016 / Rate la dezvoltator

Rate la dezvoltator – avantajeSistemul de rate la dezvoltator a devenit foarte solicitat de către românii interesați să-şi cumpere locuinţe noi, în ansambluri rezidenţiale. Care sunt avantajele pentru plata prin rate la dezvoltator îți spunem în acest articol.

Avantaje rate la dezvoltator

Poate cel mai important avantaj al sistemului de plata prin rate la dezvoltator este că nu sunt necesare acte justificative ale veniturilor clienţilor, cum ar fi adeverinţa de venit. Astfel, de acest lucru beneficiază persoanele cu profesii liberale, cu venituri medii sau chiar peste medie, întrucât băncile le-ar acorda cu dificultate un împrumut.

De asemenea, plata anticipată poate fi realizată oricând şi este scutită de comisioane. În plus, cei care apelează la rate la dezvoltator se pot muta în noile lor locuinţe de îndată ce achita avansul cerut de către dezvoltator.

Un alt mare avantaj pentru sistemul de rate la dezvoltator este flexibilitatea ratelor. În funcţie de fiecare dezvoltator în parte, se poate stabili o perioadă de rambursare, care este însă cu mult mai scurtă decât cea pentru un credit bancar (în cele mai multe cazuri de maximum 10 ani, însă în mod standard, cei mai mulți dezvoltatori vor ratele în maximum 5 ani).

O dată cu promulgarea legii dării în plată, multe bănci au crescut avansurile la împrumuturile de locuinţe chiar şi la peste 40%. Astfel, acum este nevoie de un avans similar cu cel perceput pentru ratele la dezvoltator, aşa că a doua opţiune a devenit mult mai viabilă.

Desigur, daca vrei să cumperi cu rate la dezvoltator trebuie neapărat să te asiguri că reputația acestuia este una foarte bună, altfel riști foarte mult.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.