Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
11-11-2014 / Blog prima casa
Ce credite pentru locuinte prefera clientii de la Banca Romaneasca?

Ce credite pentru locuinte prefera clientii de la Banca Romaneasca?Banca Românească, o instituţie de creditare medie din ţara noastră, se bazează aproape exclusiv pe vânzările de credite Prima Casă. 90% din vânzările de credite imobiliare sunt împrumuturi Prima Casă.

 

Ce ne-am face fără programul Prima Casă? Majoritatea băncilor din România sunt dependenţe de acesta pe segmentul împrumuturilor pentru locuinţe. Un exemplu în acest sens este şi Banca Românească. 90% din vânzările creditelor pentru locuinţe sunt pentru creditele Prima Casă în cazul acestei instituţii, lucru care a început încă din anul 2009, de la începutul programului Prima Casă.

 

Prima Casă domină piaţă de credite pentru locuinţe. Peste 50% din totalul creditelor imobiliare vândute de către bănci sunt împrumuturi Prima Casă, deşi în ultimul timp creditele standard au devenit mai atractive, datorită reducerilor dobânzilor.

 

În cadrul programului Prima Casă românii au primit 126.000 de credite garantate de stat, cu o valoare totală de 4,8 miliarde de euro. De anul trecut, împrumuturile Prima Casă sunt acordate doar în moneda naţională.

 

Ești interesat de un credit Prima Casă? Vezi aici pașii pe care trebuie să-i faci pentru a-l primi!