Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
01-06-2015 / Blog prima casa
Ce aduce nou programul Prima Casa

Ce aduce nou programul Prima CasaPe lângă schimbările de care am discutat aici, Guvernul aduce o alte noutate importantă programului Prima Casă. Care este aceasta aflaţi în continuare.

 

Prima Casă, cel mai popular sistem guvernamental de creditare, vine cu o altă noutate, în afară de cele menţionate în articolul nostru anterior. Iată care este această, detaliată:

 

- românii care au luat un credit Prima Casă şi, din cauza problemelor financiare au pierdut locuinţa cumpărată prin credit însă doresc să o recupereze pot cere repunerea în drepturi şi obligaţii în limita garanţiilor stabilite la împrumut, astfel:

 

a. pentru garanţiile acordate în favoarea finanţatorilor care aplică principiul împărţirii în mod egal a riscurilor şi pierderilor între finanţator şi garant şi plătite înainte de aplicarea acestui principiu, după aprobarea repunerii, procentul de garantare este de 50% din soldul creditului, ca să dăm citare modificării programului Prima Casă

 

b. pentru finanţatorii care nu au menţionat în contractul de credit această facilitate, garanţia reprezintă 100% din soldul creditului repus în monitorizare.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.