Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
25-05-2013 / Interviuri
Vlad Baranga, Rotary Constructii: Proiectul Antiaeriana are ca public tinta militarii

Vlad Baranga, Rotary Constructii: Proiectul Antiaeriana are ca public tinta militariiVlad Baranga, Șef department Dezvoltare la Rotary Construcții, ne-a declarat la Târgul Național Imobiliar că publicul țintă pentru ansamblul rezidențial Antiaeriană este reprezentat de către militarii care locuiesc în București sau care vor să se mute în Capitală. Află care au fost celelalte două ansambluri din oferta celor de la Rotary Construcții la TNI, dar și multe alte informații doar din interviul de mai jos.

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu domnul Baranga Vlad, Șef Departament Dezvoltare Rotary Construcții. Spuneți-mi, vă rog, care sunt ansamblurile din portofoliul dumneavoastră.

 

Vlad Baranga: Bună ziua. Noi la târgul din mai, la târgul din ediția asta, am venit cu trei proiecte. Primul este în colaborare cu Ministerul Apărării, este Antiaeriana, cel pe care-l putem vedea aici. Avem de la apartamente cu 2 camere, 3 camere vile și tot ce e între. După aia am venit cu cel pe care-l puteți vedea aici, în spatele meu. Se numește Ansamblul German. Avem de la garsoniere la apartamente cu 5 camere, duplexuri. Cel de-al treilea proiect este un proiect foarte exclusivist. Sunt 27 de apartamente în tot blocul. Se numește Doina. Este la marginea Pădurii Băneasa. Este un proiect foarte intim, în sensul că sunt doar șapte apartamente per scară, adică două apartamente per etaj.

 

DI: Spuneți-mi, vă rog, care sunt prețurile pentru locuințe.

 

Vlad Baranga: Aici avem un avantaj foarte mare că avem o plajă destul de variată de prețuri, în sensul că plecăm de la 601 euro pe metru pătrat,  până la aproximativ 3.000 de euro pe metru pătrat, astfel încât să putem acoperi toate tipurile de dorinte, si mai spre buget și mai spre exclusivist.

 

DI: Și care este publicul țintă pentru locuințe?

 

Vlad Baranga: Depinde de proiect. Proiectul Antiaeriană vizează militari care lucrează în București sau care nu lucrează în București și vor să se mute în București. Celelalte două, Doina și cu Ansamblul German, tind mai spre publicul mai excusivist, ca să spun așa, în sensul  în care au deja o casă și vor să facă un upgrade către ceva mai frumos, mai mare mai spațios. Dacă Antiaeriană merge spre Prima Casă, celelalte două mai spre a doua.

 

DI: Și cum vindeți mai mult: prin plata cash sau prin credite?

 

Vlad Baranga: Cred că 90% din tot ce se vinde în momentul de față este prin credit, dar mai sunt și surprize care vin cu banii cash.

 

DI: Ok. Mulțumesc frumos și mult success!

 

Vlad Baranga: Mersi, mersi și eu. La revedere!