Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-05-2013 / Interviuri
Vitan Residence 2, un ansamblu verde pentru un nou stil de viata

Vitan Residence 2, un ansamblu verde pentru un nou stil de viata“Vitan Residence 2 este un ansamblu verde, destinat celor care-și doresc un nou stil de viață. Omenii care locuiesc aici au costuri foarte, foarte reduse de întreținere”, ne-a spus Beatrice Popescu, consultant vânzări pentru Vitan Residence 2. Informează-te în legătură cu facilitățile ansamblului sau cu prețurile apartamentelor din interviul realizat la Târgul Național Imobiliar.

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu domnișoara Beatrice Popescu, consultant vânzări Vitan Residence. Spuneți-mi, vă rog frumos, câteva cuvinte despre ansamblul Vitan Residence.

 

Beatrice Popescu: Este un ansamblu ceva mai special față de ceea ce găsim în București, mai ales din cauză că este considerat ansamblu verde. Compartimentarea din cărămidă îl face ceva mai special față de restul ansamblurilor. Nu se aude dintr-o cameră în alta, dar, fiind ansamblu verde, oamenii ce locuiesc au costuri foarte, foarte reduse de întreținere. Ca și exemplu, iernile trecute, pentru Vitan 1, prima noastra construcție, la un apartament de 2 camere foarte mare costurile nu au sărit undeva la 230 de lei, cu toate costurile incluse. În același timp, încercăm să mergem pe o parte cât mai verde a consumului de energie. Am instalat, mai nou, panouri solare pe bloc. Vor ajuta foarte mult la consumul de apă caldă pe timp de vară și pe timp de iarnă. Și pe partea spațiilor verzi suntem destul de inovativi. Am pus spații verzi chiar și pe terasa ansamblului, zone în care se vor relaxa clienții. Se pot și bronza pe timp de vară. Așa am procedat și în Vitan Residence 1, dar și în interior, cu spații de joacă. În general, este destinat pentru cei ce-și doresc un nou stil de viață. Fiind o companie româno-americană, încercăm să mergem pe stilul vest european. Încercăm să aducem un plus de calitate și confort celor ce vor locui aici.

 

DI: Și care sunt ofertele de prețuri?

 

Beatrice Popescu: Noi avem mai multe tipuri de apartamente disponibile, de la garsoniere până la apartamente cu 5 camere. Din nefericire, în momentul de față nu mai sunt foarte multe disponibile, în mare parte fiind vândute. În schimb, pentru apartamentele tip studio, prețurile pornesc undeva de la 42.000 de euro, cu toate costurile incluse. Pentru apartamentele cu 2 camere undeva în jurul prețului de 68.000 de euro. Trei camere putem să le vindem undeva la 105.000 de euro. Patru camere deja sunt prețuri mai mari, suprafețe mult mai mari, undeva la 155.000 de euro. În final, duplexurile, apartamentele cele mai mari, la ultimele două etaje, se vând și la prețul de 250.000 de euro.

 

DI: Cum vindeți mai mult: cu plată cash sau cu credite?

 

Beatrice Popescu: Nu avem neapărat un target, plată cash sau credite. În general, foarte mulți vin prin Prima Casă, acceptăm Prima Casă. Sunt tineri ce-și caută apartamente, foarte mult din corporații. Acuma nu avem preferințe nici față de bancă, nici față de plata cash. În general doar să știe ceea ce-și doresc și să fie mulțumiți cu produsul respectiv.

 

DI: Aveți ceva oferte speciale pentru acest târg?

 

Beatrice Popescu: Tocmai ce v-am spus, în special ofertele. În general, prețurile sunt mult mai mari la apartamentele noastre disponibile, deși acuma, dacă ar fi din punctul de vedere al târgului, cred că am putea să le oferim și corpuri de mobilier, bucătărie inclus, dar depinde de cât de hotărâți sunt și de perioada în care cumpără. Dacă ar cumpăra exact în perioada târgului, da, cred că am avea și această ofertă.

 

DI: Ok. Mulțumesc frumos și mult success!

 

Beatrice Popescu: Mulțumim. Și dumneavoastră la fel!

 

Sursa foto: vitanresidence2.ro