Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
09-10-2013 / Interviuri
Un nou bloc de locuinte disponibil in Militari

Un nou bloc de locuinte disponibil in MilitariMargelelor 11 este un nou bloc de locuințe construit în cartierul bucureștean Militari. Ce tipuri de apartamente  sunt disponibile și la ce prețuri aflați în continuare.

 

“Avem 70 de apartamente noi, care-și așteaptă proprietarii: 5 tipuri de garsoniere, 2 de apartamente de 2 camere și un tip de 3 camere. Construcția este realizată integral din beton și cărămida, chiar și compartimentarea.”, ne-a spus Raluca Vasile, consultant vânzări pentru Margelelor 11, la Târgul Național Imobiliar.

 

Prețuri de la 33.000 de euro, pentru garsoniere

 

Prețurile pentru locuințele din Margelelor 11 încep de la 33.000 de euro, în cazul garsonierelor. Apartamentele de 2 camere costă 49.800 de euro, respectiv 56.500 de euro, iar cele de 3 camere 76.000 de euro (suprafață utilă de 77 mp).

 

Care sunt avantajele blocului Margelelor 11

 

Referitor la avantajele unei locuințe din blocul Margelelor 11, iată ce ne-a declarat Raluca Vasile: “Contează foarte mult că acesta se află în Sectorul 6 al Bucureștiului, față de alte ansambluri din zona Militari. Este în apropierea metroului și a tuturor mijloacelor de transport. Construcția este doar din beton și cărămidă, chiar și compartimentarea. Toate sunt decomandate din construcție. Nu avem nimic open space”.

 

Construcția blocului va fi finalizată cel târziu luna viitoare.

 

 

Vezi mai jos interviul cu Raluca Vasile:

 

 

Sursa foto: margelelor11.ro