Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
19-05-2013 / Interviuri
S-au rezervat o treime din locuintele din ansamblul Corvaris Residence 4

S-au rezervat o treime din locuintele din ansamblul Corvaris Residence 4“De o lună, de când am dat drumul la proiect, am rezervat 20 de apartamente din cele 60 disponibile”, ne-a spus Anamaria Frăsineanu, Project Manager Corvaris Residence 4. Află mai multe informații despre locația ansamblului, prețurile de vânzare ale imobilelor sau sistemul constructiv din interviul de la Târgul Național Imobiliar.

 

 

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Anamaria Frăsineanu, Project Manager Corvaris Residence. Spuneți-mi, vă rog, câteva lucruri despre ansamblu.

 

Anamaria Frăsineanu: Bună ziua, în primul rand. Ansamblul este în zona Berceni, Dimitrie Leonida, la cinci minute de metrou. Este o construcție noua, cu finalizare în luna septembrie. Ca și regim de înălțime este demisol, parter și patru etaje, pe cadre de beton, compartimentare din cărămidă porotherm și izolație de 10.

 

DI: În prezent câte locuințe aveți rezervate?

 

Anamaria Frăsineanu: Din cele 60 de apartamente deja avem rezervate 20 de apartamente într-o perioadă de o lună, de când am dat drumul la proiect.

 

DI: Și care sunt prețurile?

 

Anamaria Frăsineanu: Începând cu 18.000 la garsoniere, până la 48.000 de euro la apartamentele cu 2 camere.

 

DI: Ca și public țintă, ce persoane vizați?

 

Anamaria Frăsineanu: Majoritatea cumpărătorilor care i-am avut până-n momentul de față sunt persoane tinere, care au putut să acceseze Prima Casă, dar așteptăm orice tip de client, orice persoană care dorește să achiziționeze la noi.

 

DI: Aveți ceva oferte speciale la acest târg?

 

Anamaria Frăsineanu: Avem oferte în cazul plății cash, o reducere de 5% la prețurile afișate.

 

DI: Mulțumesc foarte frumos și mult success.

 

Anamaria Frăsineanu: Mulțumesc. O zi plăcută!

 

Sursa foto: corvarisresidence.ro