Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
20-05-2013 / Interviuri
Roxana Aron, The Concept: Nerva Rezidential si Sara Residence, ofertele noastre speciale la TNI

Roxana Aron, The Concept: Nerva Rezidential si Sara Residence, ofertele noastre speciale la TNIRoxana Aron, marketing coordinator la The Concept, ne-a spus că ansamblurile rezidențiale Nerva Rezidențial și Sara Residence au fost ofertele speciale ale agenției la Târgul Național Imobiliar, desfășurat la Palatul Parlamentului în perioada 10-12 mai. De asemenea, din portofoliul celor de la The Concept la TNI, au mai făcut parte Fundeni Residence și Vivere Rezidențial.  Află din interviu câte unități locative au fost disponibile în cele patru ansambluri rezidențiale sau care au fost prețurile apartamentelor și garsonierelor noi.

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Roxana Aron, marketing coordinator la agenția The Concept. Doamna Aron, ce așteptări aveți la ediția aceasta a târgului?

 

Roxana Aron: Bună ziua. Pot să spun că, față de târgurile din toamnă, așteptările au crescut puțin. Participând și la târgul anterior, care a avut loc undeva acum două săptămâni, putem spune că piața a început să se miște. Ca volum de clienți suntem mulțumiți, iar ca feedback pe fiecare proiect al nostru, pentru că ne-am mărit portofoliul, la fel, ne îndreptăm într-o zonă destul de bună.

 

DI: Care sunt ofertele speciale ale agenției The Concept?

 

Roxana Aron: Pot spune că sunt mai multe, însă avem două proiecte în care ofertele speciale reprezintă proiectul în sine, pentru că  sunt proiecte pe care doar ce le-am lansat. Este vorba de proiectul de pe Nerva Traian, Nerva Rezidențial și, la fel, este vorba de proiectul din zona Titan, Sara Residence. Totodată, oferte foarte speciale ca raport calitate-preț avem chiar lângă Parcul Obor, în Vivere Rezidențial, dar și în zona Colentina-Fundeni, în ansamblul Fundeni Residence, unde prețurile pe care le afișăm includ TVA și parcare.

 

DI: Câte locuințe puneți la dispoziție clienților dumneavostră?

 

Roxana Aron: Așa cum v-am spus, participăm la târg cu patru proiecte mari. Este vorba de patru zone din București. Fiecare dintre acestea sunt ansambluri rezidentiale, blocuri noi, finalizate sau în curs de finalizare. Ca volum de apartamente, peste 100, puțin peste 100 de unități.

 

DI: Care este oferta de prețuri pentru acestea?

 

Roxana Aron: Putem să le împărțim pe două zone. Zona centrală, unde la 2 camere media este în jur de 70.000 de euro, iar la garsoniere, la aproape 50.000 de euro. În zona de est, oferta de 2 camere este undeva în jur de 55.000 de euro, iar garsoniera la 30.000 euro.

 

DI: Care este publicul țintă pentru locuințele acestea?

 

Roxana Aron: Publicul țintă, sa spun, ca procent cel mai mare dintre toți cumpărătorii noștri ar fi, o medie de vârstă, oamenii cu vârsta între 25 și 35 de ani.

 

DI: Mulțumesc frumos și mult success!

 

Roxana Aron: Mulțumesc la fel.

 

Sursa foto: sararesidence.ro