Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
08-10-2013 / Interviuri
Reduceri de pret de pana la 10% la ansamblul Shine Residence 2

Reduceri de pret de pana la 10% la ansamblul Shine Residence 2Ansamblul rezidențial Shine Residence 2, proaspăt lansat, oferă reduceri de preț de până la 10% în săptămâna de după Târgul Național Imobiliar. Află mai multe detalii despre unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare din centrul Bucureștiului, în continuarea articolului nostru.

 

Prețuri de la 1.035 de euro/mp pentru apartamentele din Shine Residence 2

 

Imobilul de lux Shine Residence 2 este situat pe Strada Vasile Lascăr, în apropiere de Bulevardul Dacia și de Piața Romană.

 

“Prețurile pentru apartamentele noastre sunt de 1.035 de euro/mp (nefinisate) sau de 1.200 de euro (pentru cele la cheie). Avem apartamente de 2, 3 si 4 camere și un penthouse de 200 mp. Finisajele sunt premium, deoarece vorbim de un imobil de lux. Băile se ofera complet utilate (în cazul în care se cumpără apartamentele la cheie).”, a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Oana Crăciunescu, reprezentant al dezvoltatorului proiectului Shine Residence 2.

 

Discount-uri de până la 10%, în perioada târgului și o săptămână după

 

În perioada Târgului Național Imobiliar și o săptămână după acesta, cei care cumpără un apartament în imobilul Shine Residence 2 vor beneficia de reduceri de preț de până la 10%, în funcție de suprafața locuinței achiziționate.

 

În Shine Residence 2 este disponibil și un spațiu comercial, de 195,6 mp. Prețul este de 260.000 de euro.

 

Vezi mai jos interviul cu Oana Crăciunescu:

 

 

Sursa foto: shineresidence.ro