Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-07-2017 / Interviuri
Prima casa modulara Smart din Romania (VIDEO)

Prima casa modulara Smart din Romania (VIDEO)Te-ai gândit vreodată cum ar fi să-ți muți casa (la propriu) într-un alt județ sau de ce nu, într-o altă țară? Nu, nu este doar un vis. Acum îți poți configura locuința din module, iar mai mult decât atât, aceasta poate fi și SMART.

Constructorul VIVID împreună cu Telekom au lansat prima casa modulară inteligentă. Cum arată aceasta, în cât timp te poți muta la casă nouă și ce beneficii îți aduce sistemul SmartHome, poți vedea în video-ul de mai jos:

Trebuie să știi că îți poți adăuga oricând o cameră sau chiar un etaj la casa ta modulară, cu condiția ca la început să-i specifici constructorului că ai planuri de extindere a locuinței. Prețul casei pe care tocmai ați văzut-o în clipul de mai sus este de aproximativ 120.000 euro, fară mobilier. Iar un lucru foarte importatnt, structura imobilului este din oțel greu.

Contructorul Vivid ne-a declarat că este în discuții cu un dezvoltator imobiliar pentru a crea un ansamblu rezidențial exclusiv din case făcute cu ajutorul modulelor.

Dacă v-am făcut curioși, puteți vedea prima casă modulară inteligentă din România în parcarea mall-ului Băneasa Shopping Center din București.