Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
10-10-2013 / Interviuri
Preturi de la 23.000 de euro pentru locuintele din Bragadiru Residence

Preturi de la 23.000 de euro pentru locuintele din Bragadiru ResidencePotrivit lui Liviu Dumitrache, reprezentant vânzări pentru Bragadiru Residence, cele mai mici prețuri pentru locuințele din acest ansamblu rezidențial încep de la 23.000 de euro. Care este publicul-țintă pentru complex și ce tipuri de locuințe sunt disponibile aflați mai departe.

 

“Avem de vânzare apartamente de 2 camere, garsoniere și vile tip duplex, de 3 și 5 camere. Avem două blocuri finalizate complet, unde avem garsoniere începând de la 23.000 de euro și apartamente de 2 camere în jur de 30.000-33.000 de euro, complet finisate. Toate locuințele sunt complet utilate.”, a spus pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Liviu Dumitrache, reprezentant al ansamblului rezidențial Bragadiru Residence.

 

Vilele de 5 camere au prețuri de maximum 78.000 de euro, în vreme ce vilele de 3 camere se vând pentru 68.000 de euro.

 

Publicul-țintă pentru complex este reprezentat de către persoanele tinere, care accesează credite Prima Casă. ”În proporție de 80-90% ne așteptăm ca tinerii să cumpere locuințele noastre, cu credite prin Programul Prima Casă.” a completat domnul Dumitrache, prezent cu ansamblul rezidențial Bragadiru Residence la Târgul Național Imobiliar.

 

Printre alte avantaje ale complexului Bragadiru Residence se numără și zona foarte liniștită în care acesta este amplasat, în apropiere de Lacul Bragadiru și de Parcul Bragadiru.

 

Bragadiru este situat la doar patru kilometri de București.

 

 

Vezi interviul cu domnul Liviu Dumitrache: