Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-06-2013 / Interviuri
Peste 200 de apartamente disponibile in New City Residence

Peste 200 de apartamente disponibile in  New City ResidenceElena Nistor, director vânzări New City Residence, ne-a declarat la Târgul Project Expo că în cadrul celor trei ansambluri ale firmei sunt disponibile peste 200 de apartamente noi. Află care sunt ofertele de prețuri, publicul țintă și zonele în care se regăsesc complexurile în interviul de mai jos.

 

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Elena Nistor, director vânzări New City Residence. Doamnă, spuneți-mi, vă rog, câteva lucruri despre ansamblurile pe care le reprezentați.

 

Elena Nistor: La acest proiect ne-am pregătit cu trei proiecte ale noastre, în zona de est și în zona centrală. Avem trei proiecte: cel din Moșilor, cel din Delea Nouă și cel din Fundeni. Practic, asigurăm o gamă variată, atât de apartamente, cât și de prețuri, pentru toate buzunarele.

 

DI: Care sunt ofertele de prețuri?

 

Elena Nistor: Per total, plecăm cu garsoniere de la 27.900 și apartamente de 3 camere de la 54.900, pretabile pentru orice tip de credit, chiar și pentru Programul Național Prima Casă.

 

DI: Care este publicul țintă pentru ansamblu?

 

Elena Nistor: Cam toate categoriile de clienți. Noi avem foarte multe apartamente tipice pentru investiție, pentru închiriat pe zonele centrale, dar și pentru familii, apartamentele de 3 camere, din zona Fundeni, la prețuri de garsonieră pentru zona centrală.

 

DI: Si cate sunt disponibile in cele trei ansambluri despre care mi-ati spus?

 

Elena Nistor: Peste 200 de unități locative.

 

DI: Ok. Mulțumesc foarte frumos. O zi bună!

 

Elena Nistor: Cu multă plăcere.

 

Sursa foto: newcityresidence.com