Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-10-2013 / Interviuri
Oferta variata de apartamente in ansamblul NewTown Residence

Oferta variata de apartamente in ansamblul NewTown ResidenceÎn ansamblul rezidențial NewTown Residence, clienții au la dispoziție o ofertă variată de apartamente, de la 2 până la 5 camere, dar și garsoniere. Complexul este situat în apropiere de linia de metrou Dristor.

 

“NewTown Residence este un ansamblu rezidențial situat la intersecția Dristorului cu Baba Novac. Conține 10 blocuri în total: sunt șase turnulețe de 12 etaje și 4 de 5 etaje de legătură. A fost construit în 2 etape, două faze de construcție. În prima fază sunt cele de la Dristorului, care au fost finalizate în 2009 și sunt deja ocupate 95%. Aici noi mai avem duplexuri de 3 camere și apartamente de 5 camere. În faza a doua sunt blocurile noi, finalizate anul trecut în aprilie. În octombrie s-au mutat primii locatari si avem de la garsoniere la 5 camere, adică duplexuri, penthouseuri, 2, 3, 4 , 5 camere” a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Delia Apintei, consultant vânzări.

 

Apartamente cu TVA-ul de doar 5% - oferta specială NewTown Residence

 

În acest moment noi avem o ofertă pentru faza a doua. Pentru blocurile noi au scăzut preturile și aici, pentru ca în prima fază deja a fost lichidarea de stoc. Avem foarte multe apartamente la 5% TVA” a mai adăugat Delia.

 

Locuințe de închiriat în NewTown Residence

 

În ansamblul rezidențial NewTown Residence sunt și oferte de apartamente de închiriat, la prețuri cuprinse între 500 și 900 de euro.

 

Sursa foto: newtown.ro

 

Vezi mai jos interviul video de la Târgul Național Imobiliar: