Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
04-07-2013 / Interviuri
Ionut Butoi, Cartierul Verde: Conceptul ansamblului - familiaritatea

Ionut Butoi, Cartierul Verde: Conceptul ansamblului - familiaritateaIonuț Butoi, director vânzări Cartierul Verde ne-a spus că la baza ansamblului rezidențial pe care-l reprezintă se află conceptul de familiaritate. Află din interviul de mai jos în ce stadiu se află lucrările la noile locuințe sau care este opinia domnului Butoi în legătură cu piața ansamblurilor rezidențiale în 2013. 

 

 

 

 

 

DI: Stăm de vorbă cu domnul Ionuț Butoi, director vânzări la Cartierul Verde. Domnule Butoi, descrieți-mi puțin ansamblul rezidențial pe care-l reprezentați.

 

Ionuț Butoi: Cartierul Verde a fost o idee, un concept de cartier cât mai familiar, adica am dori ca toți cei care locuiesc aici, în Cartierul Verde, să fie prieteni unii cu alții. De asta nici nu am făcut zgârie-nori. Am încercat să păstrăm un aer cât mai familiar, adică oamenii să se simtă bine când vin acasă, să găsească multă verdeață, sa fie prieteni cu vecinul de alături, să se cunoască cu cel de la etajul 2, adica am încercat să fie un cartier de familie.

 

DI: Câte unități locative aveți disponibile în ansamblu, domnule Butoi?

 

Ionuț Butoi: Deja am vândut, sau de fapt am împroprietărit, să spunem așa, două blocuri. Acuma suntem la al treilea, din care am vândut aproximativ 70%. Mai avem, să zicem, undeva la 20 de apartamente libere, dar deja continuăm cu vilele, da, și suntem la fundația următorului bloc.

 

DI: Spuneți-mi câteva argumente care scot în evidență ansamblul dumneavoastră.

 

Ionuț Butoi: Chiar dacă este la 100 de metri de București, nu găsiți poluarea din București, nici fonică, nici cea de gaze de eșapament. Fiind în planul doi de la șosea, aici nu o să auziți nici zgomotul mașinilor și nici nu o să dați peste, cum să vă spun, aerul acela înnecăcios care e în centrul Bucureștiului.

 

DI: Cum vedeți evoluția pieței de ansambluri rezidențiale în 2013?

 

Ionuț Butoi: Dacă ne referim la București, în clipa de față, la ceea ce înseamnă piața rezidențială în București, clienții sunt împărțiți în două sau mai multe tipuri, dacă ne referim așa. Sunt cei care doresc să fie în centrul Bucureștiului, în mijlocul acțiunii, unde sunt, să zicem, noxele și viața de noapte a Bucureștiului și cei care vor să fie în zonele imediat apropiate Bucureștiului, unde este liniște, unde e aerul mai curat, unde nu e atâta îngrămădeală.

 

Acuma, dacă ne referim la partea a doua a clienților pe care-i reprezentăm și noi prin Cartierul Verde, piața rezidențială pentru noi în ultimii ani a fost o piața în creștere, adică ne-am dezvoltat. Au fost din ce în ce mai mulți clienți, omul a înțeles conceptul de cartier rezidențial, în care să beneficiezi de pază, să beneficiezi de toate serviciile necesare unei familii chiar în interiorul Cartierului, să ai un mijloc de transport propriu din cartier până-n București, să ai un magazin alimentar, să ai o piscină, să ai un pub, da? Toate serviciile de care ai nevoie să le ai în cartier, adică să nu fii nevoit să pleci de aicea să te duci până la Dristor să-ți cumperi o pizza, să spunem, spre exemplu. Poți să ieși la restaurantul nostru, îți iei o pizza, bei o bere, te-ai simțit bine și nu mai trebuie să iei taxiul ca să ajungi până acasă.

 

Piața rezidențială pentru acest concept e într-o continuă creștere și asta nu mă refer doar pe zona de vest a Bucureștiului. Toate zonele Bucureștiului au fost într-o continuă creștere pe piața aceasta rezidențială. Deci, din punctul nostru de vedere, 2013-2014 va fi într-un continuu ascendent.