Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
22-12-2016 / Interviuri
HANNER pregateste un nou proiect imobiliar (VIDEO)

the park adriana bizganDezvoltatorul Hanner, cel care a construit și ansamblul rezidențial The Park Apartments, pregătește un nou proiect imobiliar. Acesta va fi în zona Basarab și se va remarca printr-un mix între rezidențial și office, ne-a declarat Adriana Bîzgan, Sales Manager – The Park.

”Începând de anul viitor vom demara un nou proiect în zona Basarab. În acest moment suntem în stadiul de arhitectură (...) acolo vom veni cu ceva inovator, va fi o confluență între zona de rezidențiat și zona de office”, a declarat pentru DezvoltatorImobiliar.ro, Adriana Bîzgan.

Piața imobiliară își revine, drept urmare și prețurile în ansamblul rezidențial The Park Apartments vor crește în următoarea perioadă.

”Cu siguranță va exista o creștere a prețurilor deoarece The Park Apartments este în acest moment mult mai bine poziționat pe piața imobiliară din București”, a spus Adriana Bîzgan.

Care sunt cele mai căutate tipuri de apartamente din The Park și de ce au ales să participe la TIOR – Târgul Imobiliar Online Român, aflați în interviul integral de mai jos.