Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
21-05-2013 / Interviuri
Edenia Titan si Evocasa Optima, vandute in proportie de 25%

Edenia Titan si Evocasa Optima, vandute in proportie de 25%“Apartamentele din Evocasa Optima, construcția nouă, plus cele din Edenia Titan, sunt vândute în proporție de 25% în acest moment.”, ne-a spus Alina Necula, director vânzări Adama Group. Din interviul de la TNI puteți afla câte locuințe mai sunt disponibile în ansamblul Evocasa Armonia, care au fost ofertele speciale ale dezvoltatorului la Târgul Național Imobiliar și care sunt persoanele vizate de către Adama pentru apartamentele aflate la vânzare.

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Alina Necula, director vânzări Adama Group. Ce așteptări aveți la ediția aceasta a Târgului Național Imobiliar?

 

Alina Necula: Așteptările pe care Adama Group le are la ediția aceasta a Târgului Imobiliar, având în vedere că este cea de-a doua din acest an, pentru noi, la care participăm, sunt legate de numărul vizitatorilor. Așteptăm un număr foarte mare de vizitatori la acest târg, vizitatori relevanți, calificați, care apoi să poată fi invitați în birourile noastre de vânzări, să vadă proiectele pe care le construim în zona Titan și, într-un final, să avem vânzări de pe urma târgului.

 

DI: Ce oferte speciale aveți pentru clienți la TNI?

 

Alina Necula: Adama Group  a venit la această ediție a târgului cu proiectele din Titan, cât și cu proiectul nostru din centrul orașului, Evocasa Selecta. Pentru proiectele din Titan avem Evocasa Armonia, unde este un proiect finalizat, unde promovăm apartamentele de 3 camere, apartamente pe care le avem pentru această ediție a târgului la ofertă specială, ofertă specială însemnând bucătăria mobilată și utilată inclusă în prețul apartamentului, prețul apartamentului fiind de 90.000 de euro, cu TVA inclus. Pe lângă Evocasa Armonia, pe care o promovăm la acest târg, avem și cele două proiecte noi (după cum știți, suntem cam printre singurii dezvoltatori din București care construim în acest moment), Edenia Titan și Evocasa Optima.

 

DI: Câte locuințe aveți disponibile în aceste ansambluri?

 

Alina Necula: În acest moment, când vorbim de Evocasa Armonia mai avem câteva apartamente de 2 camere. Proiectul are 262 de apartamente și este vândut în proporție de 90%. Și Evocasa Optima, construcția nouă, plus Edenia Titan, sunt promovate, fiecare dintre ele fiind vândute în proporție de 25% în acest moment.

 

DI: Care este publicul țintă?

 

Alina Necula: Publicul țintă pentru cele trei proiecte din punct de vedere al locației este asemănător, pentru că toate proiectele se găsesc și se regăsesc în zona Titan. Ca și segmentare pe vârste, putem vorbi de cei care sunt familiști, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, care sunt targetul celor de la Edenia, oameni pentru care calitatea contează, pentru care locația contează, deci proiectul să fie în oraș, oameni care apreciază ca proiectul lor să fie cât mai aproape de ce înseamnă școli, grădinițe pentru copiii lor și vorbim și de un public țintă pentru Evocasa Optima, mai tânăr, care se află la început de drum, oameni care pot achiziționa apartamente prin Prima Casă și care vor sa înceapă cu un apartament de 2 camere, în zona Titan.

 

DI: Din experiența dumneavoastră, spuneți-mi vă rog cum arată locuința perfectă pentru clienți sau locuința ideală pentru clienți?

 

Alina Necula: Locuința perfectă pentru clienți cred că o avem noi și o să vă spun cum arată. Dacă vorbim de cei mai tineri este vorba despre un apartament de 2 camere, cu o locație foarte bună, în apropierea metroului de regulă, ca să poata avea acces foarte ușor la ce înseamnă locul de muncă, cu bucătărie închisă, cu absolut tot ce înseamnă apartament finisat. Cam asta e ceea ce-și doresc ei, cu ferestre mari, luminoase. Atunci când vorbim de cele de 3 camere, pe care le avem în Edenia Titan, locuința ideală pentru ei o reprezintă tot la fel, locația, cu apropierea de parc e foarte importantă, bucătăria închisă, pentru ca cei care achiziționează 3 camere au un copil și gătesc foarte mult, ceea ce noi avem în acest moment, cu 2 băi, cu geam la baie. Cam acestea sunt locuințele pe care le caută.

 

DI: Mulțumesc frumos și mult success!

 

Alina Necula: Mulțumesc și eu.

 

Sursa foto: edenia.ro