Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-10-2013 / Interviuri
Discount-uri de 10.000 de euro pentru ansamblul rezidential Casa Mea din Militari

Discount-uri de 10.000 de euro pentru ansamblul rezidential Casa Mea din MilitariLa Târgul Național Imobiliar, desfășurat în perioada 4-6 octombrie 2013 la Palatul Parlamentului, dezvoltatorul imobiliar Blitz Construct a oferit discounturi de până la 10.000 de euro pentru casele din ansamblul rezidențial Casa Mea din Militari. Vezi ce alte proiecte din zona București-Ilfov mai are în portofoliu dezvoltatorul în articolul nostru.

 

“Avem ansambluri rezidențiale în Sectorul 3, în zona Titan, Codrii Neamțului. Avem, de asemenea, în Militari, Casa Mea din Militari, Apartamentul Meu din Militari și Casa Mea din Tunari.

 

Pentru acest târg am făcut un discount considerabil la Complexul Codrii Neamțului Residence. De la 1.100 de euro/mp s-a ajuns la 1.000 de euro/mp+TVA. De asemenea, avem un discount considerabil la vilele din Casa Mea din Militari – case care în mod normal erau la preț de listă de 80.000 de euro acum sunt la 70.000 (cele tip duplex). Cele înșiruite le avem de la 80.000 de euro la 75.000 de euro + TVA.” a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Nicoleta Văduva, consultant vânzări.

 

Care sunt avantajele locuințelor din complexurile rezidențiale mai sus numite? Aceeași doamnă Nicoleta Văduva ne-a oferit răspunsul: “În primul rând, toate utilitățile sunt individuale. Un punct forte pentru ansamblul din Chiajna este faptul că avem canalizare comunală, nu este ca în alte localități fosă septică. De asemenea, avem finisajele la alegerea clientului”.

 

Vezi interviul cu doamna Nicoleta Vaduva: