Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
10-06-2013 / Interviuri
Cristina Istrate, Sudrezidential.ro: Avem locuinte pentru toti

Cristina Istrate, Sudrezidential.ro: Avem locuinte pentru toti“Ne adresăm tuturor categoriilor de public, cei interesați de achiziționarea unei locuințe noi”, au fost cuvintele doamnei Cristina Istrate, PR Manager la Sudrezidențial.ro, la Târgul Project Expo. Află din interviul de mai jos care au fost ansamblurile promovate de către cunoscuta agenție la Project Expo, dar și alte detalii importante despre acestea.

 

 

 

 

D.I: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Cristina Istrate, PR manager Sudrezidențial.ro. Doamna Istrate, spuneți-mi, vă rog, câteva lucruri despre ansamblurile pe care le reprezentați.

 

Cristina Istrate: Reprezentăm ansamblurile rezidențiale ale zonei de sud. Sunt toate construcții noi. Acestea sunt realizate din cadre de beton armat, cărămidă Porotherm și folosim de fiecare dată izolația exterioară de 10, pentru ca viitorii noștri clienți să aibă parte de tot confortul ce și-l doresc.

 

DI: Care sunt ofertele speciale de la Târgul Project Expo?

 

Cristina Istrate: Noi venim la acest targ cu un top al celor mai ieftine proiecte imobiliare. Avem garsoniere care încep de la prețul de 18.000 de euro, iar prețul crește treptat, în funcție de suprafața pe care o punem la dispoziția clientilului. De asemenea, la acest târg noi venim cu patru standuri individuale. Reamintim Corvaris, Viva Residence, Brown Residence. De asemenea, venim și cu un stand individual pentru ansamblul din Rahova și anume Confort Urban, dar și Gama Residence, care este un alt proiect al nostru.

 

DI: Care este publicul țintă pentru ansamblurile pe care mi le-ați spus mai devreme?

 

Cristina Istrate: Publicul țintă… Nu ne putem axa doar pe un segment de public. Publicul variază. Segmentele sunt pe vârstă. Să zicem că o garsonieră dublă este mai căutată de tinerii în vârstă de 20-30 de ani, două camere între 30 și 40 și tot așa. La fel pentru apartamentele de trei camere segmentul de vârstă să zicem că ar fi între 25 de ani și 35, dar nu excludem și peste 40 de ani, deci nu putem spune că avem un segment țintă 20-30. Ne adresăm tuturor categoriilor de public, cei interesați de achiziționarea unei locuințe noi.

 

DI: Câte locuințe sunt disponibile în ansamblurile pe care mi le-ați spus sau și în celelalte?

 

Cristina Istrate: În momentul de față punem la dispoziția clienților peste 2.000 de locuințe, toate noi și finisate atent, în funcție de cerințele acestora.

 

DI: Mulțumesc foarte frumos și mult success!

 

Cristina Istrate: Mulțumesc mult. O zi bună în continuare!

 

Sursa foto: vivaresidence.ro