Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
22-05-2013 / Interviuri
Cristian Mercioniu, New Residence: Ansamblul se adreseaza celor cu venituri mici sau investitorilor

Cristian Mercioniu, New Residence: Ansamblul se adreseaza celor cu venituri mici sau investitorilorPotrivit lui Cristian Mercioniu, dezvoltator New Residence, ansamblul său este adresat oamenilor cu venituri modeste sau investitorilor. Puteți vedea care sunt planurile domnului Mercioniu în interviul de mai jos.

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu domnul Cristian Mercioniu, dezvoltatorul ansamblului New Residence. Domnule Mercioniu, spuneți-mi câteva cuvinte despre ansamblul dumneavoastră.

 

Cristian Mercioniu: Buna ziua. Ansamblul nostru, New Residence, este destinat celor cu venituri modeste, să-i spunem, sau investitorilor. Oferim garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 camere, 4 camere și mansarde.

 

DI: Care sunt ofertele speciale de la acest târg?

 

Cristian Mercioniu: Ofertele speciale le avem, în principiu, în fiecare zi. Avem la primele două blocuri pe care le facem (complexul are 10, trebuie spus) spațiile de parcare gratuit. În cadrul târgului (la rezervările în cadrul târgului sau în săptămâna imediat următoare de la târg) am stabilit un procent de 1,5% reducere din prețul afișat pentru cei care vor face o rezervare.

 

DI: Și acum câte locuințe aveți disponibile pentru vânzare?

 

Cristian Mercioniu: Disponibile sunt toate, pentru că noi am început proiectul săptămâna aceasta, săptămâna târgului. Disponibile sunt aproximativ 210 apartamente, din cele ce am spus (garsoniere, 2 camere și mansarde).

 

DI: Și cum vindeți mai mult: prin plata cash sau prin credite?

 

Cristian Mercioniu: Sunt foarte mulți oameni care au posibilități reduse de plată cash și atunci accesează un credit Prima Casă sau un credit normal. Prețurile la care vindem noi se încadrează și la Prima Casă și la credite normale.

 

DI: Ok. Mulțumesc foarte mult și mult success!

 

Cristian Mercioniu: Mulțumesc tare mult!

 

Sursa foto: newresidence.ro