Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-06-2013 / Interviuri
Clientii ansamblurilor Sudinvest prefera creditele Prima Casa

Clientii ansamblurilor Sudinvest prefera creditele Prima CasaPotrivit dezvoltatorului Adrian Ungureanu, marea majoritate a clienților ansamblurilor Sudinvest preferă să achiziționeze apartamente noi cu un credit Prima Casă. Vezi în interviul de mai jos care a fost oferta specială din complexurile Sudinvest la Târgul Project Expo, dar și câte locuințe sunt disponibile în cadrul celui de-al treilea proiect al dezvoltatorului.

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu domnul Adrian Ungureanu, dezvoltator Sudinvest Residence. Spuneți-mi, vă rog, câteva lucruri despre ansamblurile pe care le reprezentați.

 

Adrian Ungureanu: Bună ziua. Avem un complex de mai multe ansambluri. De exemplu, la partea de imobile ama ajuns până la Sudinvest 3, unde se regăsesc 20 de unități într-un imobil, atât garsoniere, cât și apartamente de 2 sau de 3 camere, iar prețurile sunt cu TVA și cu loc de parcare inclus în preț.

 

DI: Ce oferte speciale aveți la Project Expo?

 

Adrian Ungureanu: Garsonieră dublă de 40 mp utili la 27.000 de euro.

 

DI: Publicul țintă pentru cele trei ansambluri care este?

 

Adrian Ungureanu: În primul rând publicul care se încadrează la programul Prima Casă.

 

DI: Vindeți și prin plată cash, bănuiesc, nu doar prin Prima Casă. Puteți să-mi spuneți cam în ce proporție se caută mai mult Prima Casa, alte credite, cash?

 

Adrian Ungureanu: Cel mai mult se caută cu creditul Prima Casa, iar pe partea de cash marja este undeva la 2% dintre clienți.

 

DI: Ok. Mulțumesc foarte frumos. O zi bună!

 

Adrian Ungureanu: Cu placere. O zi bună!

 

Sursa foto: sudinvest.ro