Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
22-09-2013 / Interviuri
Catalin Grigore, Sud Rezidential: 75-80% din clienti cumpara prin Prima Casa

Catalin Grigore, Sud Rezidential: 75-80% din clienti cumpara prin Prima CasaCătălin Grigore, General Manager Sud Rezidențial, ne-a spus, într-un interviu, că în jur de 75-80% dintre clienții care achiziționează o casă sau apartament cumpără prin Programul Prima Casă.

 

Programul Prima Casă a fost ca o mână de ajutor pentru imobiliare, deși mulți așteptau să se termine pentru a se vedea care este prețul real al imobilelor. Să nu uităm că este un program social, pentru segmentul mediu al populației. Noi, la Sud Rezidențial, vindem în proporție de până la 80% prin credite Prima Casă, urmat de credite ipotecare și credite imobiliare. Doar în jur de 10% dintre clienți achită valoarea locuințelor prin cash.”, a declarat pentru www.dezvoltatorimobiliar.ro, reprezentantul agenției Sud Rezidențial.

 

Ce categorii de clienți aleg să se mute în zona de sud a Bucureștiului?

 

Cătălin Grigore estimează că aproximativ 60% dintre cei care se mută în zona de sud a Bucureștiului sunt persoane tinere, cu vârsta sub 40 de ani. “Dacă tinerii cumpără garsoniere duble sau apartamente de 2 camere, persoanele de 40-50 de ani preferă locuințele de 3 camere, cu mai multe facilități. Oferim apartamente de 3 camere cu o curte proprie, pe un teren de 80-100 de metri. Noi, prin Sud Rezidențial, oferim și aceste tipuri de apartamente, la prețuri accesibile. La noi oamenii pot găsi apartamente de 3 camere care pornesc de la 50.000 de euro și care în alte zone costă chiar și 80.000 de euro.”, a concluzionat reprezentantul agenției Sud Rezidențial.

 

Dintre tipurile de apartamente pe care le prefera cei care se mută în  sud, cele de 2 camere sunt majoritare. 60-70% din clienți aleg o astfel de variantă, conform lui Cătălin Grigore, General Manager Sud Rezidențial.

 

Sursa foto: familyresidence.ro