Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-09-2013 / Interviuri
Ansamblul rezidential Confort Urban va avea 1.000 de apartamente

Ansamblul rezidential Confort Urban va avea 1.000 de apartamenteCătălin Grigore, General Manager al agenției Sud Rezidențial, ne-a declarat că până la sfârșitul anului 2014 în ansamblul rezidențial Confort Urban vor exista 1.000 de apartamente. În prezent, complexul cuprinde peste 400 de locuințe.

 

“La ora actuală, în ansamblul rezidențial Confort Urban sunt construite 8 blocuri de apartamente, în care se află peste 400 de unități locative finalizate. Acum se lucrează la alte 4 blocuri, pe care le vom finaliza în curând, iar până la sfârșitul lui 2014 vom ajunge la 1.000 de apartamente în Confort Urban”, ne-a spus reprezentantul agenției Sud Rezidențial.

 

“La început nimeni nu ne dădea vreo șansă cu proiectul Confort Urban”

 

Cătălin Grigore ne-a mărturisit că, la începutul proiectului ansamblului rezidențial Confort Urban, ceilalți actori ai pieței imobiliare erau sceptici în legătură cu succesului complexului: “Este clar că acum ansamblul rezidențial Confort Urban are success. Totuși, la început a fost privit și am fost priviți cu un val de neîncredere. Lumea se așteaptă ca proiectul să aibă parte de un eșec răsunător. Ne bucurăm că nu a fost așa. Am gândit acest ansamblu foarte bine. Conceptul din spatele său a fost unul de succes ”.

 

Care sunt avantajele ansamblului rezidențial Confort Urban?

 

Potrivit reprezentantului agenției Sud Rezidențial, ansamblul rezidențial Confort Urban se remarcă printr-o mulțime de facilități și dotări.

 

În primul rând, se oferă transport gratuit până la Piața Rahova, cu ajutorul microbuzelor din fața ansamblului, care circulă din 15 in 15 minute.

 

Pentru liniștea și relaxarea locatarilor sai, în complexul rezidențial Confort Urban au fost construite spații verzi, spații de relaxare sau locuri de joacă. Ansamblul este supravegheat video, iar accesul este securizat. Oamenii primesc și locuri de parcare.

 

Confort Urban Residence Rahova oferă si foarte multe facilități: gradiniță, clinică dentară, loc de joacă, restaurant, centru de înfrumusețare, bancă și multe altele.

 

În vecinătatea ansamblului rezidențial Confort Urban Residence Rahova se află centre comerciale și magazine mari, precum Cora, Liberty Mall, Kaufland sau Prosper.

 

Autobuzele 117, 139, 220, 226, 227 și tramvaiul 32 fac legătura cu alte zone ale Bucureștiului, printre care și Centrul.

 

Apartamentele din ansamblul rezidențial Confort Urban, din Rahova, se vând complet mobilate. Prețul pe metru pătrat începe de la 700 de mp și nu depășește 825 de euro.

 

Sursa foto: sudrezidential.ro