Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
14-10-2013 / Interviuri
Adama a scos la vanzare cele 210 apartamente noi din Edenia Titan si Evocasa Optima II

Adama a scos la vanzare cele 210 apartamente noi din Edenia Titan si Evocasa Optima IIDezvoltatorul imobiliar Adama a fost prezent la Târgul Național Imobiliar, din perioada 4-6 octombrie, și cu cele două noi blocuri din complexurile rezidențiale Edenia Titan și Evocasa Optima.

 

În premieră am venit la TNI cu cele 2 noi proiecte finalizate: Edenia Titan și Evocasa Optima II. Sunt 2 proiecte într-o nouă fază de dezvoltare, pe care le-am finalizat luna trecută chiar. Pe lângă acestea, vorbim de unitățile aflate încă la vânzare în Evocasa Armonia, tot în Titan, și Evocasa Selecta, proiectul nostru premium din zona Foișorul de Foc. În total, vorbim de 210 apartamente în cele 2 blocuri noi, 84 în Evocasa Optima II și 126 în Edenia Titan. Nivelul vânzărilor este undeva la 26-27% în Edenia Titan și 30% în Evocasa Optima II” a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Alexandra Manea, Marketing & PR Estate Specialist Adama Group.

 

Planurile Adama pentru România: alte noi construcții rezidențiale în București

 

Adama mai plănuiește să construiască noi proiecte rezidențiale în București, în zona Răzoare și Berceni. De asemenea, în țară, se va finaliza următoarea fază de dezvoltare a ansamblului Copou Bellevue, din Iași.

 

Vezi interviul cu Alexandra Manea, de la Târgul Național Imobiliar: