Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-10-2013 / Interviuri
725 euro/mp, cele mai mici preturi pentru apartamentele din Vista Rezidential

725 euro/mp, cele mai mici preturi pentru apartamentele din Vista RezidentialCele mai ieftine apartamente din noul ansamblu rezidențial Vista Rezidențial Concept vor avea prețuri de 725 euro/mp. Complexul lansat oficial la Târgul Național Imobiliar din perioada 4-6 octombrie va fi finalizat în întregime în anul 2015.

 

“Prețurile încep de la 725 de euro (pentru apartamentele de la parterul inferior) și 825 de euro/mp (cele mai scumpe locuințe). Astfel, cele mai ieftine garsoniere vor costa 21.500 de euro, locuințele de 2 camere se vor vinde la prețuri începând cu 32.500 de euro, iar cele de 3 camere de la 55.000 de euro.

 

Apartamentele vor beneficia de finisaje excelente și oferim clientului posibilitatea să le alegă după propriile gusturi. Parcările subterane vor fi contra cost, iar cele supraterane vor fi incluse în prețul apartamentului. Prima fază implică 6 dintre cele 24 de blocuri (în jur de 200 de apartamente) care vor fi gata în mai-iunie 2014”, a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Cătălin Grigore, General Manager al agenției Sud Rezidențial, cea care se ocupă de nzările și promovarea ansamblului Vista.

 

Vista Rezidențial Concept este un proiect imobiliar de mare anvergură, care este construit în zona Metalurgiei, din Sectorul 4 al Bucureștiului, în spatele Mall-ului Grand Arena. Ansamblul rezidențial va beneficia de o promenadă comercială, unde se vor realiza peste 100 de magazine.

 

Sursa foto: sudrezidential.ro

 

Vezi interviul video cu domnul Catalin Grigore: