Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
10-06-2013 / Interviuri
20 de case noi in constructie in ansamblul Bavaria Park Balotesti

20 de case noi in constructie in ansamblul Bavaria Park BalotestiDoamna Mirela Tufan, project manager Bavaria Park Balotesti, ne-a spus la Târgul Project Expo că până la sfârșitul lui 2013 se vor mai construi încă 20 de case noi în ansamblul pe care-l reprezintă. Descoperă mai multe detalii despre locuințe din interviul ce urmează.

 

 

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Mirela Tufan, project manager Bavaria Park Balotești. Spuneți-mi, vă rog frumos, câteva lucruri despre ansamblu.

 

Mirela Tufan: Sunt două modele de casă, una la 77.000, una la 92.500. Sunt pe un singur nivel făcute… Casa Erdin și casa Hesa. Ansamblul este în Balotești, de la Hornbach puțin mai sus, la vreo cinci minute să zic. Este o zonă foarte frumoasă. Este o zonă verde, cu grădini amenajate prin ansamblu. Este un ansamblu de fapt de 180 de loturi, 184 de loturi mai exact și mai avem de vânzare vreo 20 de loturi. Pe aceste loturi noi vom construi case, aceste două modele de case. Deocamdată ne-am apucat de două case, iar până la sfârșitul anului vom avea 20 de case de-a gata. Cam asta ar fi…

 

DI: Și care este publicul țintă pentru tipurile de case pe care vreți să le vindeți?

 

Mirela Tufan: Păi cred că merge pentru toata lumea, pentru cuplu tânăr și pentru o familie, nu știu, de vârsta a doua și pentru… Deci chiar merge pentru toată lumea!

 

DI: Ok. Mulțumesc foarte frumos. O zi bună!

 

Mirela Tufan: Mulțumim și noi!

 


Sursa foto: bavariaparc.ro