Astazi marcam Ziua Internationala a Familiei

15-05-2019 / Blog imobiliar

Anual, la data de 15 mai se marchează Ziua Internațională a Familiei. Aceasta a fost instituită pentru a promova conştientizarea problemelor legate de familie, a proceselor sociale, economice şi demografice care afectează familiile. 


În cadrul acestei zile sunt organizate activități specifice, conferințem seminare programe radio și de televiziune, în care sunt puse în discuție principalele probleme cu care se confruntă familiile din societate. Totodată, aceste activități vin să susțină și să promoveze bunele valori cultivate în fiecare familie.
 

Tema de anul acesta a Zilei internaţionale a familiilor este „Familiile şi acţiunea climatului: Focus pe SDG 13". Este specificată concentrarea asupra familiilor, politicilor publice legate de familie şi ţintele majore SDG 13, respectiv: Îmbunătăţirea educaţiei, a conştientizării şi a capacităţii umane şi instituţionale de a reduce efectele schimbărilor climatice, a reducerii impactului şi de atenţionare timpurie şi Integrarea măsurilor legate de schimbările climatice în politicile publice, strategiile şi planificarea naţională.
 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.